Skip to content

Accountmanager

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStaf

Functieomschrijving

Wij zijn hard aan het groeien en zijn op zoek naar een nieuwe collega om onze ambities waar te maken. 


Dus zoeken wij een Accountmanager. Een nieuwe collega die graag met mensen werkt, beschikt over een gezonde dosis humor en het leuk vindt om te werken binnen een organisatie met oneindig veel mogelijkheden. 


Startdatum: 1-2-2023 (in overleg)

Uren: 24, 32 of 40 uur per week

Standplaats: Amsterdam 

Duur: 1 jaar (met vooruitzicht tot verlenging/ vast dienstverband)


Wat ga je doen als Accountmanager bij Young Group? 

Young Group is een facilitair en huisvestingbureau in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Als Accountmanager heb jij de juiste drive om de gewenste expertise en best passende professional te leveren bij onze opdrachtgevers. Je werkt mee om uiteenlopende projecten en aanvragen binnen te halen en stemt deze af met onze beschikbare professionals of flexibele schil. Zo zorg je voor een passend voorstel tot inzet. We werken voornamelijk op basis van detachering. 

Er is ook geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het opstellen van een offerte voor de inzet van een Projectmanager voor de implementatie voor het Hybride Werken bij een overheidsinstelling, waar je het volgende moment in de auto springt voor een evaluatiegesprek bij een opdracht die jij al eerder hebt binnengehaald.


Naast de praktische uitvoering van de functie, het genereren van nieuw business o.a. door acquisitie en het opstellen van offertes, vinden we het belangrijk dat je meedenkt over de ontwikkeling van Young Group. Zo kijken we graag samen met jou naar de invulling voor de toekomst van onze commerciële afdeling. Je krijgt dan ook alle ruimte om jouw eigen ideeën vorm te geven en door te voeren in bijvoorbeeld:

  • Opvolging van prospects en leads
  • Relatiebeheer bij de door jou binnengehaalde klanten
  • Passende inzet van professionals in de projectorganisaties van opdrachtgevers
  • Uitbreiding van ons netwerk en verrijken CRM
  • Bedenken van salesactie, bezoeken van netwerk- en relatie events
  • Opstellen en bewaken accountplannen en het doen van marktonderzoek
  • Ondersteuning bij Tendertrajecten
  • Onderhouden van contact met onze Talentpool


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Wat hebben wij jou te bieden?

Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten persoonlijke opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen. Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kan je contact opnemen met Commercieel Manager Anne Huijgen via 06 24 89 54 66.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam