Overslaan naar content

Accountmanager

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland
€ 2.510,93 - € 4.707,71Commercieel

Functieomschrijving

Ben je communicatief sterk, lees je gemakkelijke tussen de lijntjes en houd je van afwisseling in je werk? Haal jij daarnaast voldoening uit het contact met een reeks verschillende klanten? Dan is dit jouw nieuwe functie!


Startdatum: in overleg

Aantal uren: 24 tot 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)

Standplaats: Amsterdam (deels thuiswerken mogelijk)

Salaris: tussen de € 2.510,93 en € 4.707,71 per maand (o.b.v. 40 uur)


Laten we bij het begin beginnen. Young Group is een facilitaire dienstverlener in onderzoeks- en onderwijsinstellingen, vastgoed en kantoren. Een combinatie die niet erg voor de hand ligt, we weten het, maar dat zorgt juist voor veel afwisseling in het werk.

We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Dit varieert van de inzet van receptiedienstverlening tot het implementeren van duurzaamheid in de onderhoudsplannen. Ook onze klanten zijn divers. We werken samen met gemeentes en overheidsinstellingen, maar ook met kleine VvE’s en scholen.


Wat ga je doen als Accountmanager bij Young Group?

Door de diversiteit in het soort opdrachtgevers en de verschillende producten die wij aan het aanbieden is de rol van Accountmanager bij Young Group afwisselend. Geen dag is hetzelfde! Naast het generen van nieuwe business en het voeren van salesgesprekken bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers, werk je ook de offertes uit en houd je contact met opdrachtgever bij eventuele vragen.


Ook bewaak je het volledige tenderproces en draag je zorg voor het op tijd aanleveren en indienen van de gevraagde informatie. Aan jouw dan ook de taak om bij de juiste collega de juiste informatie uit te vragen en deze te verwerken in het tenderdocument. Wil je je verder verdiepen in het tendermanagement? Laat dit vooral weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en jouw ambities.


In deze rol werk je veel samen met collega’s. Zo schakel je met de afdelingsmanagers voor operationele input, en werk je nauw samen met de accountmanager, marketing en commercieel manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele salesproces.


Binnen Young Group vinden we continue ontwikkeling belangrijk. Ook geloven wij erin dat je energie moet krijgen van het werk dat je doet. Je krijgt dan ook alle ruimte om jouw eigen ideeën vorm te geven en door te voeren binnen de verschillende (sales) processen. Ook staan wij open voor jouw ideeën en suggesties om vorm en inhoud te geven aan jouw positie bij Young Group. Daarom gaan we graag met jou en jouw directe collega’s in gesprek over de verdeling van de verschillende werkzaamheden binnen het salesteam. Schroom vooral niet om jouw ideeën aan te geven in jouw motivatiebrief of tijdens een gesprek.


Wie ben jij?

De minimale vereisten voor deze functie zijn dat je in ieder geval twee jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare commerciële rol óf net jouw commerciële bachelor hebt gehaald. Verder heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je draait je hand niet om voor het schrijven van teksten en bent in staat op snel de behoefte van de opdrachtgever te achterhalen. Je bent communicatief sterk, maar kan ook goed luisteren en leest tussen de regels door. Op die manier weet jij precies wat de opdrachtgever nodig heeft.

Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Young Group heeft een no-nonsense mentaliteit en een positieve werksfeer. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Onze organisatiestructuur is dan ook horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Uiteraard hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken. Je ontvangt naast een passende salaris ook nog een winstverdelingsregeling en wij doen een bijdrage (50%) in jouw pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als laatste ontvang je ook een leaseauto van de zaak, waar je – indien gewenst – ook privé in kan rijden.

Vereisten

Solliciteer direct! 

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland
€ 2.510,93 - € 4.707,71

of

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland
€ 2.510,93 - € 4.707,71