Skip to content

Administratief Medewerker

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Administratief Medewerker

Ben jij nauwkeurig en beschik jij over goede digitale vaardigheden?

Dan zoeken wij jou!Startdatum: Per direct (tot het einde van dit jaar)

Locatie: Den Haag

Aantal uren: 22 tot 36

Salarisschaal: schaal 4 van het CAO MBO (€ 2.016,- en € 2.712)

Help jij deze onderwijsinstelling die andere school te zijn? Als Administratief Medewerker (0,6 – 1 fte) draag je bij aan de toekomst van de zakelijke dienstverlening. Dit doe je door met je klantgerichtheid verschil te maken voor de studenten. Deze opleider ziet graag iemand die collegiaal is. Bijvoorbeeld door ongevraagd een extra stap te zetten en een positieve (werk)houding te laten zien. Je bent stressbestendig want zowel studenten als docenten bestoken jou met vragen en tegelijk wordt nauwkeurig werken van je verwacht. Je hoeft nog niet alles direct te kunnen maar je hebt de bereidheid om het te leren.

Als enthousiast Administratief Medewerker:

 • werk je zelfstandig op de front office en voer je alle administratieve taken uit; vraagbaak, telefoon en email beantwoorden van de school en het administratief verwerken van standaard procedures;
 • verzorg je de dossiervorming van studenten ten behoeve van de bekostiging;
 • maak je stage contracten en houd je die up-to-date;
 • verzorg je de verzuimregistratie van studenten en ben je de contactpersoon voor leerplicht, DUO en het mobiel verzuimteam;
 • neem je deel aan verschillende overleggen die te maken hebben met jouw werkzaamheden.

De organisatie en afdeling:
De grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 230 opleidingen, ruim 20.000 mbo-studenten en
5.000 cursisten educatie en volwasseneonderwijs. De school leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en
de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt de school bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden de studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio.

Het team dat je versterkt kan je het best beschrijven als extreem betrokken bij de mobiliteitssector en enorm leergierig. Dit zie je vooral terug tijdens de pauzes. Daar worden de laatste updates besproken over het mooie vak. Ook wordt er veel waarde gehecht aan de band met de studenten en ontwikkelen van nieuwe lesmethodes.


Wat vragen wij van jou:

 • 3 jaar relevante werkervaring
 • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en MS Office

Wat hebben wij te bieden:

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 15 tot 22 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP