Overslaan naar content

Bidmanager

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 4.005 - € 6.149Staf

Functieomschrijving

Ben jij diegene die de winnende aanbieding weet te schrijven?


Een bidmanager met een "gaan we doen" mentaliteit die resultaatgericht en secuur werkt. Herken jij jezelf hierin? Dan willen wij jou graag ontmoeten!
 

Startdatum:  in overleg

Uren: 32 of 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)
Standplaats: Amsterdam, met hybride werken

Wat ga je doen als Tendermanager bij Young Group? 

Young Group is gespecialiseerd in Facilitair en Huisvesting binnen het vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Als Bidmanager heb jij de drive om voor de (EU) aanbestedingen en meervoudige offerte uitvragen de winnende aanbieding te leveren. Je werkt mee om zo uiteenlopende projecten en aanvragen binnen te halen en stemt deze af met onze beschikbare professionals in het tender team. Zo zorg je voor een passend voorstel en blijft je na indiening betrokken om de relatie te borgen met de opdrachtgever. 

Als bidmanager is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het opstellen van een offerte voor de inzet van een Projectmanager voor de implementatie voor het Hybride Werken bij een overheidsinstelling, waar je het volgende moment in een tenderteam werkt aan een grote tender voor het integraal huisvestingmanagement.

Naast het genereren van aanbiedingen, matchen van opdrachten en het opbouwen van een relatie met de opdrachtgever, vinden we het belangrijk dat je meedenkt over de ontwikkeling van Young Group. Je krijgt dan ook alle ruimte om jouw eigen ideeën vorm te geven en door te voeren in bijvoorbeeld:

  • Het begeleiden en coördineren van het volledige aanbestedingsproces, van aanvraag tot gunning.
  • Analyseren van klantbehoeften om op maat gemaakte passende oplossingen te ontwikkelen.
  • Analyseren van concurrentie en markttrends om onze aanbiedingen aan te passen.
  • Ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten in samenwerking met interne productexperts.
  • Het verder verbeteren en digitaliseren van ons tenderproces

Als bidmanager ben je onderdeel van het Commercieel Team bestaande uit Marketing, sales en Recruitment. Je rapporteert in deze functie aan de Commercieel Manager. Het is een pre als je ambitie hebt om collega's te coachen en/of aan te sturen. Schroom vooral niet om jouw ambities voor te leggen. Grote kans dat we hier aan kunnen voldoen.
 

Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.005 - € 6.149

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.005 - € 6.149