Skip to content

Catering medewerker (Zomerbaan)

Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland, NederlandFO

Functieomschrijving

Ben jij deze zomer beschikbaar? Spreekt horeca in een kantooromgeving jou aan?


Heb je affiniteit met de horeca, steek je graag de handen uit de mouwen en houd je ervan om mensen te helpen? Vind je het daarnaast leuk om binnen een internationaal bedrijf te werken? Dan zoeken wij jou! Kan jij niet alle onderstaande dagen, maar ken jij iemand waarmee je er samen invulling aan kan geven? Dan is dat ook zeker mogelijk!

Periode: van 10 juli 2023 t/m 18 augustus 2023 (daarna op oproepbasis) en woensdag 28 juni!

Werktijden: van 09.30 tot 14.30
Plaats: Alphen aan den Rijn


Voor onze opdrachtgever in Alphen aan de Rijn zijn wij op zoek naar een collega die deze zomer in het bedrijfsrestaurant wil werken en alle medewerkers  van een heerlijke lunch wil voorzien. Vers brood, salades, beleg en een lekker drankje. Jij zorgt er samen met je catering collega voor dat niemand iets tekort komt. Gezellig met elkaar aan lang gedekte tafels vol eten en drinken. Natuurlijk mag je zelf ook aanschuiven. Als iedereen is uitgegeten ruim je de tafels weer af, draai je de vaat door en kijk je wat er besteld moet worden voor de komende dagen. Vervolgens maak je een rondje over de afdelingen om te kijken of de pentries aangevuld moeten worden.


Graag houden we je na de 6 weken in de zomer bij het team zodat je kan invallen bij ziekte en/of verlof. Je werkt dan dus op oproepbasis. Mocht je affiniteit en ervaring hebben met receptiewerkzaamheden, kunnen je ook opgenomen worden in onze flexpool van receptionisten en bij verschillende opdrachtgevers ingezet worden in regio Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiderdorp).


Wat vragen wij van jou ?

 • Je bent representatief en klantvriendelijk;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent beschikbaar op oproepbasis ter vervanging van de vaste cateringmedewerkers en bij extra inzet (natuurlijk altijd in overleg);
 • Je bent de hele zomer beschikbaar
 • je hebt ervaring in de horeca/catering


Wat heeft Young Group jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie één jaar bij een ambitieus bedrijf, mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • De kans om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse opdrachtgevers;
 • Een diverse en afwisselende baan;
 • Doorgroei- en (interne) opleidingsmogelijkheden;
 • Structurele teamuitjes en bedrijfsborrels met alle Young Group collega's;
 • Een marktconform salaris met fijne secundaire voorwaarden, zoals een bijdrage van 50% aan je pensioen en een persoonlijk ontwikkelbudget.


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland, Nederland
Alphen aan de Rijn, Zuid-Holland, Nederland