Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamStaf

Functieomschrijving

Wij zoeken een ondernemende collega die zich wilt inzetten voor talentmanagement en recruitment in ons groeibedrijf.


 Wil je werken bij een ambitieuze organisatie waar beslissingen snel worden genomen én waar je de ruimte krijgt om eigen ideeën vorm te geven en uit te voeren? Lees dan verder.


Startdatum
: Zo snel mogelijk
Uren: +/- 32 uur per week (in overleg)
Standplaats: Amsterdam
Overeenkomst: 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging en onbepaalde tijd) 

Wat ga je doen als Corporate Recruiter bij Young Group?

Jij zorgt voor het juiste talent op de juiste plek! Jij weet als geen ander dat het vinden en blijvend boeien van talenten meer vraagt dan het plaatsen van een vacature. Je bent een sparringpartner voor het management en staat in de lead bij alle recruitmentactiviteiten. Je bent bevlogen in het neerzetten van recruitmentstrategieën en vertaalt deze moeiteloos naar een praktische uitvoering. Je vindt het leuk om operationele werkzaamheden te coördineren en uit te voeren. Je zet recruitmentactiviteiten op vanuit verschillende wervingskanalen. 

Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces voor functies binnen Facilitair en Huisvesting. Hierbij kan je denken aan staffuncties op het kantoor van Young Group, receptionisten en huismeester en projectmanagers van Junior tot Senior profiel. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van recruitment met jouw kennis van de thema’s: poolmanagement,  employee branding, candidate journey en onboarding.

Daarnaast werk je als Corporate Recruiter ook aan:

  •  Het opstellen van (strategische) recruitmentplannen;
  •  De optimalisering van het ATS recruitmentsysteem, Recruitee;
  • Opbouw en beheer van Talent Pools;
  • Data-analyse en beheer van recruitmentactiviteiten en het opstellen van verbetervoorstellen.


Wat breng jij mee?

Kennis en ervaring binnen Recruitment is een pré. Hoe ruim jouw ervaring is doet er minder toe dan jou enthousiasme en proactiviteit. Het gaat ons om de persoon achter het cv. Een nieuwe collega die het leuk vindt om te werken binnen een organisatie met oneindig veel mogelijkheden, graag met mensen werkt en beschikt over een gezonde dosis humor. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze positie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren binnen onze organisatie. We maken graag kennis met je!

Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.

Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.

Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kan je contact opnemen met Commercieel Manager Anne Huijgen via 06 24 89 54 66.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam