Skip to content

Facilitair baliemedewerker (Oproepbasis)

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFO

Functieomschrijving

Facilitair baliemedewerker (Oproepbasis)

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? Werken wanneer jij wil, maar wel met een vast team aan collega's. 

Voor een dienstverlener in de Zorg zoeken we een collega die op oproepbasis beschikbaar is voor facilitaire- en baliewerkzaamheden.


Startdatum
: z.s.m.

Locatie: Den Haag 

Aantal uren: in overleg 


Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega's en klanten. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alles op facilitair gebied goed verloopt. Je werkgebied is heel divers, van het uitvoeren van receptietaken, het afhandelen van telefoonverkeer, het zorgen dat bijeenkomsten goed verlopen tot taken op het gebied van post, beveiliging, catering en de afhandeling van meldingen. 


In deze functie is dus elke werkdag ook echt anders! We nemen je graag mee in een voorbeeld van een werkdag: 

Vandaag bezet je de frontoffice balie:

8 uur | Je ontvangt de postbezorger en zorgt voor de verdeling van de post. 

9 uur | je ontvangt en registreert leveranciers en zorgt ervoor dat de werkzaamheden uitvoert kunnen worden. Ondertussen beantwoord een collega vanuit huis het interne en externe telefoonverkeer.

9.30 uur | Tijdens de wekelijkse online Stand van Zaken horen alle collega’s meer over de verschillende activiteiten en programma’s binnen de organisatie. Maar ook informatie om zelf goed en gezond te kunnen werken. Er is oog voor jou als medewerker.

11 uur | Je beantwoord vragen van collega's en houdt de mailbox bij.

13.30 uur | Je loopt de gebouwronde waarbij je controleert of de pantry’s en vergaderruimten op orde zijn en handelt facilitaire meldingen af die zijn binnengekomen.

15 uur | Bestelling opruimen en uitgaande post klaarzetten/aanmelden.

16.30 uur | Het is einde werkdag, de tijd is vandaag voorbij gevlogen en morgen staat er weer een nieuwe afwisselende dag klaar!


Wie ben jij?

Jij werkt graag in teamverband, maar gaat ook graag zelfstandig aan de slag. Klantvriendelijkheid en servicegericht zijn oor jou een vanzelfsprekendheid. Jij pakt verschillende taken op ter ondersteuning van de organisatie en werkt hierdoor met veel collega's samen. Je bent flexibel inzetbaar en op oproepbasis in te zetten. Een ideale baan voor bijvoorbeeld studenten.


Wij bieden

wij bieden je een oproepcontract met een salaris passend aan jouw kennis en ervaring en een reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een gezellig team van collega's, die je graag verder helpen en ondersteunen. Young Group kijkt met je mee naar eventuele mogelijkheden om je in te zetten op andere passende facilitaire rollen bij onze opdrachtgevers.


Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit drie divisies, namelijk: School Facility, Young Facility en Young Event. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Solliciteer direct!


Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Eerst even bellen? Je kunt contact opnemen met Floor, 0648472414. Zij staat je graag te woord.

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FO
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FO