Skip to content

Facilitair Coördinator

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFM

Functieomschrijving

Heb je ervaring in het aansturen van facilitaire teams en sta jij garant voor kwalitatieve service en dienstverlening? 

We maken graag kennis met je!


Start: in overleg

Uren:  24 - 40 uur p/w

Duur: 1 jaar met een optie op verlenging en/of vast dienstverband

Standplaats: Amsterdam en diverse locaties van opdrachtgevers


Wat ga je doen?

Als Facilitair Coördinator zorg je ervoor dat de praktische werkomstandigheden binnen een (project)organisatie voldoende ondersteunend zijn voor alle medewerkers (projectleden). Je ziet toe op wat er aan goederen en diensten ontbreekt en wat er veranderd of toegevoegd kan worden om de faciliteiten te verbeteren. Dit houdt in dat je bezig bent de werkprocessen te verbeteren, nieuwe collega’s inwerkt en coacht, complexe vragen van klanten beantwoordt en goede kennis hebt van het FMIS van de (project)organisatie. Je bent de schakel tussen frontoffice en backoffice binnen het team.


 In deze functie zorg je voor de algemene aansturing van het facilitair team. Je zorgt voor de juiste uitvoering en afhandeling van servicemeldingen en zorgt dat (technische) mankementen en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Je verzorgt de facilitaire aankopen en beheert de voorraden.


Je ondersteunt, informeert en adviseert het (lijn- /project-) management in/over facilitair management. Je verzorgt de communicatie naar de leiding en andere belanghebbenden aangaande uit te voeren werkzaamheden. Deze communicatie is gericht op voortgang en afstemming van het serviceproces, signaleringstaken, begeleiding en opvolging van onderhoud, begeleiden van inspecties en audits én het uitvoeren van projecten. Je draagt zorg dat audits en inspecties uitgevoerd kunnen worden. Je denkt mee en werkt aan verbetervoorstellen, gericht op efficiency.


Wanneer je werkzaam bent in een project dan ben je ook verantwoordelijk voor het organiseren en/of voorzitten van vergaderingen, het inventariseren en controleren van spullen en diverse administratieve taken zoals bijvoorbeeld: het controleren van facturen, rapportages schrijven, het maken en lezen van verslagen en het invullen van beoordelingsformulieren.


Vertel eens... waar liggen jouw kwaliteiten in de facilitaire dienstverlening en het coördineren van teams?

We verwachten dat je vanuit de vakinhoud geïnspireerd bent geraakt en met ons in gesprek gaat over jouw kennis en ervaring. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze positie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren in de (project)organisaties van onze opdrachtgevers. Laten we de aanknopingspunten van deze vacature en jouw ervaring eens verder verkennen!


Wij zijn Young Group!

Wij zijn een facilitair dienstverlener in vastgoed en onderwijs en hebben twee divisies: School Facility en Young Facility. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We werken bij verschillende interessante en toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland met een sterke focus op onderwijs & onderzoek.


Onze teams zijn vakkundig, ambitieus en gedreven. We zijn hecht, werken graag samen en maken plezier. We organiseren regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en er is wekelijks een vrijdagmiddagborrel. Vanuit onze no-nonsense mentaliteit hebben we graag onze zaken goed geregeld en streven we naar beter kunnen en doen. We voorzien in een leaseauto, een leuke werkplek en goede hulpmiddelen om fijn en gezond te werken, doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Jij bent

Vaardig in het facilitair management en het coördineren van werkzaamheden. Je hebt ervaring in het functioneel aansturen van facilitaire teams en je hebt kennis van facilitaire processen. Je beschikt over een diploma Facilitair Management en hebt het VCA-VOL certificaat. Mocht je deze nog niet hebben dan ben je bereid het certificaat te behalen. Je bent communicatief sterk en administratief goed onderlegd. Bij voorkeur ben je bekend met methodieken als Conditiemeting NEN2767 en Assetmanagement NEN-ISO 55001, NEN3140. Kennis van Axxerion en O-prognose is een pré.


Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
FM
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
FM