Skip to content

Facility Host (flexibele uren)

Nederland, Zuid-Holland, LeiderdorpFO

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? Ben je flexibel inzetbaar en kun je ook buiten de reguliere kantoortijden werken? Wij maken graag kennis met je!


Als Facility Host ben je breed inzetbaar voor allerlei facilitaire taken en help je de gebruikers van een gebouw, bijvoorbeeld bewoners, werknemers, bezoekers of leveranciers met alles wat zij nodig hebben. Wij zoeken ondernemende collega's die met ons willen samenwerken aan het beheer en de leefbaarheid van verschillende werk- en woonomgevingen. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren en bedrijfsverzamelgebouwen. 


Startdatum: Per direct

Werklocatie: Leiderdorp, ZH

Aantal uren: 8-40 uur per week, de werktijden zijn in de avond en weekenden

Duur: een tijdelijke aanstelling met een optie op verlenging


 In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor bezoekers en leveranciers. Je ontvangt bezoekers en zorgt ervoor dat de locatie perfect in orde is, je bent alert op storingen en defecten en lost deze -waar mogelijk- zelf op. 

Je beheert het gebouw en voert controles uit waarbij je onder andere let op de veiligheid, hygiëne, bereikbaarheid en uitstraling van het gebouw en de omgeving. Je signaleert afwijkingen of onregelmatigheden en stelt (dag-)rapportages op. Je rapporteert aan de opdrachtgever. 


Wij bieden

wij bieden je een tijdelijk contract met een salaris passend aan jouw kennis en ervaring en een reiskostenvergoeding. Je komt te werken in een gezellig team van collega's, die je graag verder helpen en ondersteunen. Young Group kijkt met je mee naar eventuele mogelijkheden om je in te zetten op andere passende facilitaire rollen bij onze opdrachtgevers.


Wie ben jij?

Je bent flexibel inzetbaar en op oproepbasis in te zetten. Een ideale baan als je bijvoorbeeld nog studeert, extra uren kan werken naast je baan of in je pensioen nog wilt werken. Jij pakt verschillende taken op ter ondersteuning van de organisatie. Je bent proactief en dienstverlenend ingesteld. Klantvriendelijkheid en servicegericht zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. 


Werken bij Young Group

Wij zijn een facilitair dienstverlener in vastgoed en onderwijs en hebben twee divisies: School Facility en Young Facility.

We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen initiatief en groei.


Onze teams zijn vakkundig, ambitieus en gedreven. We zijn hecht, werken graag samen en maken plezier. We organiseren regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Vanuit onze no-nonsense mentaliteit hebben we graag onze zaken goed geregeld en streven we naar beter kunnen en doen. Dit geldt ook voor onze arbeidsvoorwaarden.


We voorzien in een goed salaris, dat passend is aan jouw relevante werkervaring en kennis. Onze werkplek in Amsterdam is modern, leuk en goed bereikbaar. Uiteraard regelen we de juiste hulpmiddelen om fijn en gezond te werken. Hebben we ruime verlofmogelijkheden en een collectieve pensioenregeling waarin we een bijdrage (van 50%) in jouw pensioenopbouw doen. Om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen kun je een individuele opleidingsbudget inzetten.

Vereisten

Solliciteer direct!


Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Eerst even bellen? Je kunt contact opnemen met Floor, 0648472414. Zij staat je graag te woord.

Nederland, Zuid-Holland, Leiderdorp
FO
Nederland, Zuid-Holland, Leiderdorp
FO