Overslaan naar content

Facility Manager

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Utrecht, Nederland
FM

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor facilitair management en huisvesting en werk je graag in een klein team? Ben je daarnaast op zoek naar een sturende rol met veel vrijheid? Dan is dit jouw nieuwe functie!


Startdatum: in overleg

Aantal uren: 24 tot 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)

Standplaats: west/midden Nederland


Laten we bij het begin beginnen. Young Group een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers o.a. met het facilitair beheer en verschillende soorten huisvestingsprojecten.


Wat ga je doen als Facility Manager bij Young Group?

Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement en de aansturing van de uitvoering van onze FAAS (Facility as a Service) en gebouwbeheer diensten. Je stuurt op meerdere opdrachten op de uitvoering van de contractueel overeengekomen werkzaamheden. Verder coach je en stuur je inhoudelijk de collega projectmanagers, adviseurs en het facilitair operationeel personeel aan in het realiseren van de doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde targets binnen het contract. Daarbij wordt verwacht dat je als een ware facilitair generalist en relatiemanager aan de slag gaat. Bij nieuwe contracten ben je verantwoordelijk voor een gedegen implementatie. Na implementatie bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening en verzorg je het relatiebeheer.


Uiteraard staan wij open voor jouw ideeën en suggesties om vorm en inhoud te geven aan jouw positie bij Young Group.


Wie ben jij?

De minimale vereisten voor deze functie zijn dat je minimaal vijf jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare rol en minimaal twee jaar ervaring in het aansturen van (project)teams. Verder ben je in het bezit van een bachelor diploma Bedrijfskunde, Facilitair en/of Hospitality Management of Bouwkunde en heb je (diverse) certificaten in projectmanagement mogen ontvangen. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed en ben je bereid te reizen om te kunnen werken bij onze opdrachtgevers. Als laatste beschik je over een BHV én VCA-VOL certificaat óf bent bereid deze te behalen.


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Young Group heeft een no-nonsense mentaliteit en een positieve werksfeer. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Onze organisatiestructuur is dan ook horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Uiteraard hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken. Je ontvangt naast een passende salaris ook nog een winstverdelingsregeling en wij doen een bijdrage (50%) in jouw pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als laatste ontvang je ook een leaseauto van de zaak, waar je – indien gewenst – ook privé in kan rijden.

Vereisten

Solliciteer direct! 


Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Op locatie, Hybride
  • Randstad, Utrecht, Nederland

of

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Utrecht, Nederland