Overslaan naar content

Sales medewerker (binnendienst)

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Utrecht, Nederland
Intern

Functieomschrijving

Ben je administratief sterk en draai jij je hand niet om voor het schrijven van offertes? Dan is dit jouw nieuwe functie!


Startdatum: in overleg

Aantal uren: 24 tot 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)

Standplaats: Amsterdam (deels thuiswerken mogelijk)


Laten we bij het begin beginnen. Young Group een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers o.a. met het facilitair beheer en verschillende soorten huisvestingsprojecten.


Wat ga je doen als Sales medewerker (binnendienst) bij Young Group?

In jouw rol als Sales medewerker (binnendienst) ben jij hét aanspreekpunt voor alle offertes, orders en tenders. Je bent verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces van offerte tot order. Je werkt mee om uiteenlopende projecten en aanvragen binnen te halen en zorgt voor een passend voorstel voor de opdrachtgever. Ook adviseer je de opdrachtgever over de verschillende producten en beantwoord al hun vragen n.a.v. een voorstel.


Ook bewaak je het volledige tenderproces en draag je zorg voor het op tijd aanleveren en indienen van de gevraagde informatie. Aan jouw dan ook de taak om bij de juiste collega de juiste informatie uit te vragen en deze te verwerken in het tenderdocument.


In deze rol werk je veel samen met diverse collega’s. Zo schakel je met de afdelingsmanagers voor operationele input, en werk je nauw samen met de accountmanager, marketing en commercieel manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele sales proces.


Binnen Young Group vinden we continue ontwikkeling belangrijk. Je krijgt dan ook alle ruimte om jouw eigen ideeën vorm te geven en door te voeren binnen de verschillende (sales) processen. Ook staan wij open voor jouw ideeën en suggesties om vorm en inhoud te geven aan jouw positie bij Young Group. Schroom vooral niet om dit aan te geven in jouw motivatiebrief of tijdens een gesprek.


Wie ben jij?

De minimale vereisten voor deze functie zijn dat je minimaal twee jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare commerciële rol óf net jouw commerciële bachelor hebt gehaald. Verder heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je draait je hand niet om voor het schrijven van teksten en bent in staat op snel de behoefte van de opdrachtgever te achterhalen.


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Young Group heeft een no-nonsense mentaliteit en een positieve werksfeer. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Onze organisatiestructuur is dan ook horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Uiteraard hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken. Je ontvangt naast een passende salaris ook nog een winstverdelingsregeling en wij doen een bijdrage (50%) in jouw pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als laatste ontvang je ook een leaseauto van de zaak, waar je – indien gewenst – ook privé in kan rijden.

Vereisten

Solliciteer direct! 

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Op locatie, Hybride
  • Randstad, Utrecht, Nederland

of

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Utrecht, Nederland