Skip to content

Huismeester

Nederland, Zuid-Holland, Alphen a/d RijnFO

Functieomschrijving

Wij zoeken ondernemende collega's die met ons willen samenwerken aan het beheer en de leefbaarheid van verschillende werk- en woonomgevingen. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren en bedrijfsverzamelgebouwen. De meeste bevinden zich voornamelijk in de randstad.


Als Huismeester ben je verantwoordelijk voor het gebouwbeheer en de leefbaarheid in en rondom een gebouw. Je opent en sluit gebouwen en voert controles uit waarbij je onder andere let op de veiligheid, hygiëne, bereikbaarheid en uitstraling van het gebouw en de omgeving. Je signaleert hierbij (technische) mankementen of lost deze zelf op, waar mogelijk. Je bent het eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor bewoners, werknemers, bezoekers of leveranciers.

Wij willen van jou leren!

Bij Young Group staat ontwikkeling en samenwerken voorop! Je wordt intern opgeleid en gefaciliteerd zodat je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Je kunt vakinhoudelijk sparren met collega's uit het team van huismeesters, die je ondersteunen als buddy. Daarnaast wordt je in elke opdracht begeleidt door een collega van facilitair projectmanagement met wie je persoonlijke ontwikkelwensen bespreekt. Je hebt een actieve rol in het team doordat je jouw kennis en ervaring deelt, meedenkt over verbeteringen en meewerkt aan de ontwikkeling van het vak en aan ons groeibedrijf.


Vertel eens... waar liggen jouw kwaliteiten als Huismeester?

We verwachten dat je vanuit de vakinhoud geïnspireerd bent geraakt en met ons in gesprek gaat over jouw kennis en ervaring. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze functie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren binnen onze organisatie en in die van onze opdrachtgevers. 

Vereisten


Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Nederland, Zuid-Holland, Alphen a/d Rijn
FO
Nederland, Zuid-Holland, Alphen a/d Rijn
FO