Overslaan naar content

Huismeester (regio Amsterdam)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFO

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor facilitair management en werk je graag in een klein en gezellig team? Dan is dit jouw nieuwe functie!


Startdatum: in overleg

Uren: 20 tot 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)

Standplaats: Amsterdam


Voor een van onze leukste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Huismeester.


Wat ga je als Huismeester doen?

Je start je dag met een kop koffie of thee en checkt de kluslijst, waarna je de dag doorneemt met een van je collega’s. De kluslijst bestaat uit diverse opdrachten, zoals het ophangen van een whiteboard, het verplaatsen van een paar werkplekken, het verwisselen van een lamp, het vastdraaien van deurbeslag of het uitvinden waarom de vaatwasser niet goed zijn werk doet.

Naast de kluslijst is het aan jouw de taak om op de verschillende locaties te controleren of alles naar wens verloopt. Zo bekijk je of de koffie en thee is bijgevuld, de algemene ruimtes netjes en schoon zijn, de plantjes voldoende te drinken hebben gehad, alle verlichting nog werkt en of de deuren goed openen en sluiten. Ook maak je iedere dag even een praatje met de huurders om erachter te komen of zij nog wensen hebben.

Hoe je jouw werkdagen indeelt is geheel aan jou. De opdrachtgever is flexibel in werktijden, zolang je maar iedere dag op de afgesproken tijden aanwezig bent. Hierdoor is de functie goed te combineren met een druk sociaal en gezinsleven.


Wat neem je mee?

  • Je bent in het bezit van autorijbewijs;
  • Je hebt een BHV en VCA Basis certificaat of bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt een positieve houding en bent proactief ingesteld;
  • Je beschikt over enige technische kennis/vaardigheden;
  • Het is een enorme pré als je ervaring hebt in een dergelijke functie, maar niet noodzakelijk;
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden.

Veel van de huurders spreken Engels. Het is dus belangrijk dat je jezelf verstaanbaar kan maken in het Engels.


Waarom Young Group?

Bij Young Group staat ontwikkeling en samenwerken voorop! Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Je wordt intern opgeleid en gefaciliteerd zodat je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Je kunt vakinhoudelijk sparren met collega's uit het team van huismeesters, die je ondersteunen als buddy. Daarnaast wordt je in elke opdracht begeleidt door een collega van facilitair projectmanagement met wie je persoonlijke ontwikkelwensen bespreekt. Je hebt een actieve rol in het team doordat je jouw kennis en ervaring deelt, meedenkt over verbeteringen en meewerkt aan de ontwikkeling van het vak en aan ons groeibedrijf.


Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Geef daarin aan hoeveel uur in de week voor jou de voorkeur heeft. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 


Wil je eerst nog meer informatie? Mail dan naar info@younggroup.nl.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland