Skip to content

Junior Projectmanager

Randstad, Utrecht, NederlandFM

Functieomschrijving

Heb jij interesse in facilitair management en huisvesting? Wil jij je verder ontwikkelen in projectmanagement? 

Voor ons team Projectmanagement zijn we op zoek naar een nieuwe collega met affiniteit voor huisvestingsprojecten. Samen met ons ga je projectmatig en op interim basis werken aan verschillende projecten en adviesopdrachten bij onze opdrachtgevers. Je krijgt de mogelijkheid, ruimte en passende begeleiding om je te ontwikkelen tot expert op één of meerdere projectgebieden.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Woon jij hier een stuk vandaan? Laat dat je niet weerhouden te solliciteren op deze functie. Aangezien wij opdrachtgevers door heel Nederland bedienen, zijn wij opzoek naar Projectmanagers uit verschillende regio's.


Startdatum: In overleg
Aantal uren: 32-40 uur per week
Aanstelling: 1 jaar (met mogelijkheid tot vast dienstverband)
Locatie: Opdrachtgevers door heel Nederland

Wat ga je doen?
Als Junior Projectmanager werk je mee aan de beheersing van projecten in Facilitair en Huisvesting. Je leert projectorganisaties op te zetten voor inrichting, inhuizing en verhuizing. Stelt business cases op, werkt deze bij en zorgt voor haalbaarheidsstudies. Je maakt en beheert planningen en werkt mee aan huisvestingconcepten en ontwerpen. Daarnaast draag je bij aan de begeleiding van het bouwproces. Enkele voorbeelden van projecten:

  • Projectmanager inhuizing en verhuizing van complexe laboratorium omgeving of een ziekenhuis;
  • Projectmanager bouw, inrichting en inhuizing van een school;
  • Inventarisatie wensen opdrachtgever voor inkooptrajecten;
  • Begeleiding van (Europese) aanbesteding voor (laboratoria) meubilair, bouwmanagement of installatie voor een gymzaal;
  • Interim adviesrol als bijv. Adviseur Huisvesting of Specialist Werkplekconcept.

Wij bieden

Een salaris passend aan jouw kennis en ervaring en nog meer waardering in de vorm van verschillende arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget, bonusregeling en een bijdrage van 50% in je pensioenopbouw. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij een fijne werkplek hebt bij ons op kantoor en thuis. Je ontvangt een laptop en telefoon om je werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren.


Dit betreft een uitdagende groeifunctie, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. We bieden je meerdere interessante opdrachten aan bij toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland.


We zullen je als team warm ontvangen en gaande je loopbaan, waar nodig, ondersteunen en begeleiden. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Ook buiten het werk vinden we het leuk om samen plezier te hebben. Hiervoor organiseren we regelmatig borrels en verschillende (team)activiteiten.


Vertel eens…..hoe wil jij je ontwikkelen in projectmanagement?

We zien graag dat je in deze functie openstaat voor ontwikkeling en (persoonlijke) groei. Zo kunnen we samen verkennen waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. We stemmen de vorm en inhoud af over de begeleiding die je nodig hebt en geven invulling aan jouw positie bij Young Group, maar ook in de projectorganisaties van onze opdrachtgevers.

De minimale vereisten voor deze functie zijn dat je in het bezit bent van een bachelor diploma Bedrijfskunde, Facilitair Management of Bouwkunde. De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst en bereid bent te reizen om te kunnen werken bij onze opdrachtgevers.


Wij zijn Young Group! 

Een facilitair dienstverlener met de focus op vastgoed en onderwijs. We zijn actief op operationeel, tactisch en strategisch niveau. We werken aan facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie.


We zijn een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies:  School Facility en Young Facility.

Werken bij Young Group betekent dat je terecht komt in een hecht team waar, naast hard werken, plezier centraal staat. Onze kernwaarden zijn: Verbinden, Deskundig en Gedreven.  Kortom, we zijn een ambitieuze organisatie waar genoeg ruimte is voor jouw goede ideeën! Samen maken we onze organisatie en die van onze opdrachtgevers elke dag een stukje beter.

Vereisten


Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.  

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Randstad, Utrecht, Nederland

of

Randstad, Utrecht, Nederland