Skip to content

Lead Marketing

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamI

Functieomschrijving

Lead Marketing

Wij zoeken een collega die met ons wil samenwerken aan de profilering van ons groeibedrijf. We vergroten ons marktaandeel in de segmenten Vastgoed en Onderwijs door nieuwe marketingstrategieën en aanpak. Is marketing zeg maar echt jouw ding? Dan kun je in deze zelfstandige en veelzijdige functie jouw hart ophalen. 


Wij willen van jou leren!

Je staat in de lead bij alle activiteiten op het gebied van marketing. Je maakt onderdeel uit van het commercieel team, een multidisciplinair team met vakspecialisten op het gebied van Recruitment en Sales. Je werkt samen aan de opzet van nieuwe marketing proposities voor de uitbouw van (bestaande) business en het genereren van nieuwe leads. Jij weet de juiste online- en offlinekanalen aan te boren en ons verder te helpen in de optimalisatie van de websites, SEO, SEA en socials. Je kunt jouw kennis van E-mailmarketing, Google Dashboard en Active Campaign met ons delen. In de uitvoering van deze functie sta je in de lead bij werkzaamheden als:

  • Merkpositionering en vergroten van naamsbekendheid Young Group;
  • Het vertalen van de organisatiedoelen in activiteiten en doelen voor Marketing;
  • Opstellen van jaarplannen en vertaling van kwartaaldoelen;
  • Vormgeven aan en coördineren van projecten en campagnes, waaronder campagnes voor top funnel lead generatie;
  • Leadgeneratie door het verzamelen en analyseren van data en het opzetten van dashboards (Google Analytics);
  • Beheer en inzet van de marketingbudgetten;
  • Beheer van het Marketing Automation Systeem;
  • SEO/SEA toepassing;
  • Opzet en implementatie A/B testen;
  • Presenteren van bevindingen en resultaten, doen van verbetervoorstellen en het meewerken aan interne verandertrajecten.

Vertel eens...?  Vertel ons waar jouw kwaliteiten liggen in Marketing. We verwachten dat je vanuit de vakinhoud geïnspireerd bent geraakt en met ons in gesprek gaat over jouw kennis en ervaring. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze positie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren binnen onze organisatie. We maken graag kennis met je!


Werken bij Young Group

Wij zijn een facilitair dienstverlener in vastgoed en onderwijs en hebben twee divisies: 

School Facility en Young Facility!

We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze organisatiestructuur is horizontaal georganiseerd en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen initiatief en groei.


Onze teams zijn vakkundig, ambitieus en gedreven. We zijn hecht, werken graag samen en maken plezier. We organiseren regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Vanuit onze no-nonsense mentaliteit hebben we graag onze zaken goed geregeld en streven we naar beter kunnen en doen. We voorzien van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen om fijn en gezond te werken, doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.

Vereisten

Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met onze Recruiter, 

Hayat - 0624892680

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
I
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
I