Skip to content

Managementassistent

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Managementassistent

Beheers jij het MS Office pakket en beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?

Dan zoeken wij jou!Startdatum: 15 augustus

Locatie: Den Haag

Aantal uren: 37 (liefst 4 a 5 dagen op locatie)

Salarisschaal: schaal 6 van het CAO MBO (€ 1.958,- en € 2.850,-)


Voor de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 240 opleidingen zijn we op zoek naar een ervaren management assistent. Naast opleider is de organisatie een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.300 collega’s. Elke collega brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

De tak van de opleider, waar je komt te werken, biedt nieuwe kansen aan jongeren en jongvolwassenen. Met extra ondersteuning kunnen jongeren in één jaar (maximaal 2 jaar) een diploma vwo, havo en mavo of een certificaat in één of meerdere vakken behalen. De school werkt nauw samen met wo, hbo en mbo-niveau 3 en 4. De leerlingen hebben een diverse achtergrond. Met die verschillen wordt rekening gehouden: we leveren maatwerk.

Als managementassistent (0,8 - 1 fte) ben je een echte “regelneef” die alle processen probeert te combineren en pas tevreden is als het allemaal is gelukt. Je bent niet bang om uit te blinken in je functie als managementassistent. Iemand met een sterke persoonlijkheid die snel kan schakelen en energie krijgt van werken in een dynamische schoolomgeving. Je bent flexibel en neemt het initiatief om op te pakken wat je ziet liggen en kan uiteenlopende zaken zelfstandig organiseren en regelen.
Taken:

 • Agenda bijhouden van de directie en beoordeel je de urgentie, gevoeligheid en prioriteit:
 • Maken van planningen met betrekking tot de gesprekkencyclus of W&S-trajecten: stel je actiepuntenlijstje op en bewaak je de voortgang van overeengekomen acties;
 • Voorbereiden  van (complexe) vergaderingen voor en maak je notulen van de vergaderingen;
 • Zelfstandig opstellen van brieven en verslagen op en handel je telefonische en schriftelijke verzoeken af;
 • Zorg dragen voor en/of ondersteun je bij de inrichting van een deel van het archief (personeel);
 • Organiseren van kleine bijeenkomsten, conferenties en kleine evenementen.


Wat vragen wij van jou:

 • 3 tot 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift: ervaring met uitwerken van verslagen en diverse correspondentie;
 • Goede vaardigheid met betrekking tot automatisering en ervaring met o.a. officepakket en Magister
 • Stressbestendig, sociaal vaardig en goede omgang met collega's.

Wat hebben wij te bieden:

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP