Skip to content

Medewerker Examenbureau (ICT)

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Medewerker Examenbureau (ICT)

Ben jij heel digitaal en secuur ingesteld en beschik jij over een afgeronde relevante MBO opleiding niveau 4.

Dan zoeken wij jou!Startdatum: Per direct t/m 22-12-2022

Locatie: Den Haag

Aantal uren: 15 uur per week (ma-di-do van 8:00 tot 13:00 uur of 9:00 tot 14:00 uur)

Salarisschaal: schaal 6 van het CAO VO/MBO (€ 2.040,00 tot maximaal € 2.970,00)


Voor één van de grootste opleiders voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 230 opleidingen, ruim 20.000 mbo-studenten en 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs, zijn wij op zoek naar een medewerker examenbureau die de afdeling ICT komt versterken.  De school leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Daarnaast draagt de school bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider zijn we een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 medewerkers. Elke medewerker brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen de organisatie vind jij jouw plek bij de School voor ICT. Vanaf één van onze locaties bieden we onderwijs aan om jonge professionals klaar te stomen voor een loopbaan binnen het ICT-vakgebied. Dit onderwijs maken we mogelijk voor zo’n 700 studenten met 45 collega’s. De studenten worden blij van computers, programmeren en de mogelijkheden die ICT biedt voor innovatie in de samenleving. Als collega’s benutten we de aanwezige ruimte om autonoom ons vak uit te oefenen. Ook doen we graag projecten met andere disciplines binnen de school en staan we open voor samenwerking  binnen de organisatie. Als team delen we onze passie voor het ICT-vak. We leren graag en steeds meer van elkaar, helpen elkaar en werken hard. Zo anticiperen we op de snel opvolgende veranderingen binnen het ICT-vakgebied. En dragen we bij aan voor ons belangrijke
maatschappelijke thema’s zoals veiligheid, energietransitie en innovatie. 

Wat vragen wij van jou:

 • Je bent digitaal en secuur ingesteld;
 • Je kunt overweg met het invoeren van cijfers in Magister;
 • Je biedt administratief-organisatorische ondersteuning zoals uitnodigingsbrieven opstellen, samenvoegen van gegevens Word / Excel en examendossiers maken.
 • Je hebt een afgeronde relevante mbo opleiding, niveau 4;
 • Je bezit goede administratieve en digitale vaardigheden (Office 365 en bij voorkeur Magister);
 • Accuratesse en stressbestendigheid is een tweede natuur;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Proactief, dienstverlenend en collegiaal;
 • We vragen zowel een referentie als een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je;
 • Werktijden op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 – 13.00 uur of van 9.00 – 14.00 uur. (15 uur per week).


Wat hebben wij te bieden: 

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO VO/MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP