Skip to content

Medior Projectmanager

Randstad, Utrecht, NederlandFM

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Projectmanager die affiniteit heeft met huisvesting, verhuizingen en inrichting?


Voor ons team Projectmanagement zijn we op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in facilitaire en huisvestingsprojecten. Samen met ons ga je projectmatig en op interim basis werken aan verschillende projecten en (complexe) adviesopdrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast bouw je mee aan de ontwikkeling van Young Group.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Woon jij hier een stuk vandaan? Laat dat je niet weerhouden te solliciteren op deze functie. Aangezien wij opdrachtgevers door heel Nederland bedienen, zijn wij opzoek naar Projectmanagers uit verschillende regio's.


Startdatum: In overleg

Aantal uren: 32 - 40 uur

Aanstelling: 1 jaar (met mogelijkheid tot vast dienstverband)
Locatie: Opdrachtgevers door heel Nederland

Wat ga je doen?

Je bent (mede-) eindverantwoordelijk voor de beheersing van projecten in Facilitair en Huisvesting. Hierin adviseer je opdrachtgevers voor en bij de opstart van projecten. Zet je projectorganisaties op voor inrichting, inhuizing en verhuizing. Je initieert, managet en beheerst de verschillende projectfases. Je maakt en beheert planningen en werkt aan huisvestingconcepten en ontwerpen. Je begeleidt het bouwproces en draagt zorg voor oplevering en afsluiting van projecten. Enkele voorbeelden van projecten:

  • Interim adviesrol als bijv. Adviseur of Manager Huisvesting;
  • Projectleider inhuizing en verhuizing van complexe laboratorium omgeving of ziekenhuis;
  • Projectmanager bouw, inrichting en inhuizing van een school;
  • Inventarisatie wensen opdrachtgever voor inkooptrajecten;
  • Lead in (Europese) aanbesteding voor bijv. (laboratoria) meubilair, bouwmanagement of installatie voor een gymzaal.


Wij bieden

Een salaris passend aan jouw kennis en ervaring en nog meer waardering in de vorm van verschillende arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget, bonusregeling en een bijdrage van 50% in je pensioenopbouw. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij een fijne werkplek hebt bij ons op kantoor en thuis. Je ontvangt een laptop en telefoon om je werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren.


We bieden je meerdere interessante opdrachten aan bij toonaangevende (maatschappelijke) opdrachtgevers door heel Nederland. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Ook buiten het werk vinden we het leuk om samen plezier te hebben. Hiervoor organiseren we regelmatig borrels en verschillende (team)activiteiten.


Vertel eens…..waar liggen jouw kwaliteiten in Projectmanagement?

Voor deze functie zie we graag een professional op medior level aansluiten bij ons team. Je hebt al werkervaring kunnen opdoen als Projectleider, maar wilt je in deze positie opstellen voor verdieping/specialisatie en ontwikkeling in het vak van projectmanagement.

Je krijgt de mogelijkheid, ruimte en passende begeleiding om je te ontwikkelen tot expert op één of meerdere projectgebieden. 


Je kunt vanuit deze positie met ons meebouwen aan de ontwikkeling van Young Group door bijvoorbeeld workshops, kennissessies en/of trainingen te geven. Uiteraard staan wij open voor jouw ideeën en suggesties om vorm en inhoud te geven aan jouw positie bij Young Group, maar ook in de projectorganisaties van onze opdrachtgevers.


De minimale vereisten voor deze functie zijn dat je ongeveer 3 jaar werkervaring hebt als Projectleider in facilitair en/of huisvesting. In het bezit bent van een bachelor diploma Bedrijfskunde, Facilitair Management of Bouwkunde. Bij voorkeur gecertificeerd bent in Projectmanagement, bij voorkeur Prince2. De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst en bereid bent te reizen om te kunnen werken bij onze opdrachtgevers.


Wij zijn

Young Group! Een facilitair dienstverlener met de focus op vastgoed en onderwijs. We zijn actief op operationeel, tactisch en strategisch niveau. We werken aan facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie.


We zijn een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies:  School Facility en Young Facility.

Werken bij Young Group betekent dat je terecht komt in een hecht team waar, naast hard werken, plezier centraal staat. Onze kernwaarden zijn: Verbinden, Deskundig en Gedreven. Kortom, we zijn een ambitieuze organisatie waar genoeg ruimte is voor jouw goede ideeën! Samen maken we onze organisatie en die van onze opdrachtgevers elke dag een stukje beter.


Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Randstad, Utrecht, Nederland

of

Randstad, Utrecht, Nederland