Overslaan naar content

Power BI Specialist (zzp)

Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Ben jij dé specialist in Power BI en wil je ons helpen meer inzicht te krijgen in onze data? Dan zoeken wij jou!


Laten we bij het begin beginnen. Young Group een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers o.a. met het facilitair beheer en verschillende soorten huisvestingsprojecten.


Wat ga je doen bij Young Group?

Young Group groeit, waardoor het beheren van de verschillende data steeds omvangrijker wordt. Het is voor ons dan ook tijd om deze data en rapportages te centraliseren en wat werkt nou beter dan Power BI? De licenties zijn al geactiveerd, maar de kennis over de software helaas niet. Dat is waar jij om de hoek komt kijken. Met jouw kennis en expertise in Power BI adviseer je ons over de mogelijkheden, bouw je de datamodellen, ontwerp van de dashboards/rapportages en geef je de gebruikers van Power BI trainingen hoe deze te gebruiken.


Enkele voorbeelden van data die wij in Power BI willen beheren is de Balance Scorecard, diverse financiële rapportages, HR gerelateerde data en onderhouds- en capaciteitsplanningen. Om jou niet meteen te overladen met allerlei verschillende data, willen we beginnen met de Balance Scorecard. Zodra deze rond is, gaan we onze samenwerking evalueren en een vervolgplanning maken.


We gaan graag met je in overleg hoe we de samenwerking gaan invullen (aantal uur per week, duur van de samenwerking). Tenslotte heb jij hier het beste inzicht in.


Wie ben jij?

De minimale vereiste is dat je aantoonbare ervaring hebt in het bouwen van Power BI dashboard en rapportages. Verder heb je naast ervaring de juiste diploma's en certificaten. Ook is het belangrijk dat je – op basis van jouw kennis – ons kan adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen Power BI. Jij kunt wensen vertalen naar databehoeften en samen met ons de data op de juiste manier beschikbaar stellen, en de benodigde Power BI dashboards te bouwen. Verder heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Young Group heeft een no-nonsense mentaliteit en een positieve werksfeer. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Onze organisatiestructuur is dan ook horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

of

Hybride
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland