Skip to content

Procesondersteuner Examenbureau

Delft, Zuid-Holland, Nederland€ 2.174 - € 3.264 per maandFP

Functieomschrijving

Procesondersteuner Examenbureau

Kun jij de rust bewaren in een uitdagende en interessante omgeving? Dan zoeken wij jou!


Startdatum: z.s.m.

Locatie: Delft

Aantal uren: 32 tot 37 per week

Salarisschaal: Schaal 7 van het CAO MBO (van € 2174,- tot € 3264,- op basis van fulltime aanstelling)


De organisatie en afdeling

Dit is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden met onder meer 240 opleidingen, ruim 19.500 mbo-studenten en 5.000 cursisten educatie en volwassenonderwijs. De onderwijsinstelling leidt haar studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast dragen zij bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden de studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider zijn zij een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 medewerkers. Elke medewerker brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden zij de studenten voor op de arbeidsmarkt van morgen.


De School voor Economie Delft, waar jij gaat werken, is een vooruitstrevende school met 700 gemotiveerde studenten en 85 ambitieuze en deskundige collega’s. Zij bieden kansen: leerontwikkeling voor onze studenten en carrièreontwikkeling voor jou. Door te werken in kleine teams bepaal je zelf je doelen en blijven de lijnen kort. Dat geeft meer werkplezier, hebben we gemerkt. Samen creëren zij een veilige leer- en werkomgeving, waar de studenten het maximale uit zichzelf halen. En waar zij gezamenlijk het onderwijs en de expertise naar het hoogste niveau tillen.


Werkzaamheden

Als Procesondersteuner Examenbureau (0,8–1.0 fte) draag je bij aan de toekomst van de sector Zakelijke Dienstverlening. Jij bent een enthousiaste, daadkrachtige procesondersteuner Examenbureau die de onderwijsinstelling komt versterken. Als procesondersteuner voer je onder andere administratieve en uitvoerende taken uit om het Examenbureau te ondersteunen, daarnaast:

 • doe je voorstellen ten behoeve van het verbeteren van het administratieve proces;
 • volg je de ontwikkelingen op het vakgebied, houd je het Plan van Toezicht Examinering bij, signaleer en meld je relevante ontwikkelingen en verspreid en verwerk je examenenquêtes (PDCA);
 • verwerk je examenresultaten in Magister en produceer je overzichten;
 • onderhoud je contact met de examenleider Centraal Ontwikkelde Examens Nederlands, Engels en Rekenen en verzorg je de communicatie hierover naar studenten en docenten;
 • handel je aanvragen van studenten m.b.t. gevolgde keuzedelen af;
 • draag je (mede) zorg voor het gereed maken van diploma’s en resultatenlijsten, voor de (digitale) archivering van examenproducten en bewaak je de bewaartermijnen.


Wat vragen wij van jou:

Je blinkt uit in je functie als procesondersteuner Examenbureau, omdat je accuraat en geordend kunt werken. Dat in combinatie met jouw klant- en servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden, maakt jou de perfecte collega. Daarnaast beschik je over:

 • mbo opleiding niveau 4;
 • enkele jaren werkervaring met soortgelijke taken en verantwoordelijkheden is een pre;
 • ervaring met het werken in een dynamische omgeving en om kunnen gaan met deadlines;
 • ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen.


Wat hebben wij te bieden:

 • Een tijdelijke uitzendovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 15 tot 35 jaar.

Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs.


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.

Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief.  Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Delft, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.174 - € 3.264 per maand
Delft, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.174 - € 3.264 per maand