Skip to content

Procesondersteuner Frontoffice

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Procesondersteuner Frontoffice

Zie jij het als jouw missie om contacten te onderhouden met diverse scholen en afdelingen? Dan zoeken wij jou!

Startdatum: per direct

Locatie: Den Haag

Aantal uren: 30 - 37 uur (1 fte)
Aanstelling:
1 jaar (optie tot verlenging)

Salarisschaal: Schaal 8 van het CAO MBO (van € 2444,- tot € 3678,- op basis van 1 fte)

De opleider leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt de school bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden de studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider is het een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 medewerkers. Elke medewerker brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden ze jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen de organisatie vind jij jouw plek bij de Dienst Financiën & Control. De Dienst Financiën & Control, kent de afdelingen: Business Informatie, Studenten Backoffice, Bedrijfsbureau, Planning en Control en Financiën. De Studenten Backoffice is verantwoordelijk voor een aantal kerntaken op het gebied van studentenbeheer- en bekostiging. De Studenten Backoffice heeft drie teams, waarin alle taken (administratie, BRON-uitwisseling, datacontrole, dossiercontrole, scholing en professionalisering, contacten met de scholen, opleidingsaanbod) uitgevoerd worden.


Werkzaamheden

Als Procesondersteuner Frontoffice / Contactpersoon (0.8 -1 fte) heb je een missie: amen met de andere contactpersoon, het onderhouden van de contacten met de scholen, met name met de frontoffices.

Werk achter de schermen in het onderwijs. Als Procesondersteuner Contactpersoon maak jij samen met onze docenten onderwijs mogelijk. Bijvoorbeeld door de essentiële schakel te zijn tussen de Studenten Backoffice en de Frontoffice. Jij bent een collegiale Procesondersteuner Contactpersoon die de organisatie komt versterken op onze Studenten Backoffice:

 • volg je ontwikkelingen op het vakgebied en denk je mee over de consequenties hiervan;
 • bezoek je iedere school minimaal één keer per week;
 • fungeer je als vraagbaak voor Frontofficemedewerkers;
 • maak je samen met collega's handleidingen en processchema's en werk je, indien nodig, mee in de uitvoering;
 • signaleer je mogelijke knelpunten bij de Front Office en adviseer je het hoofd Studenten Backoffice over te nemen acties.


Wat vragen wij van jou:

Je blinkt uit in je functie als Procesondersteuner Contactpersoon. Gewoon omdat je precies weet waar je het over hebt. Dat in combinatie met jouw gedreven mindset en fijne manier van samenwerken maakt jou de ideale collega. Daarnaast beschik je over:

 • een afgerond mbo-4 opleiding;
 • uitstekende kennis van en vaardigheid in het werken met Magister;
 • kennis van Portal Plus en Office 365;
 • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit.

Wat hebben wij te bieden: 

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 15 tot 25 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst van een jaar met een uitzicht op vast contract en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP