Skip to content

Procesondersteuner HRM

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Procesondersteuner HRM

Ben jij goed in plannen en organiseren? Ben jij een duizendpoot en beschik jij over MBO+/HBO werk- en denkniveau? Dan zoeken wij jou!

Startdatum: Per direct
Einddatum: 1 december 2022 (verlenging mogelijk) 

Locatie: Den Haag

Aantal uren: 22 uur (0,6 FTE)

Salarisschaal: Schaal 8 van het CAO  MBO (van € 2444,- tot € 3678,- op basis van fulltime aanstelling)

De Opleidingsschool is onderdeel van de dienst HRM, partner van alle scholen en diensten op de gebieden: HRM-advies, beleid, arbeidsvoorwaarden, leren en ontwikkelen, personeels- en salarisadministratie, werving en selectie en duurzame inzetbaarheid. De 45 collega’s werken op basis van eigentijdse expertise op een plezierige manier met elkaar samen. Ze zijn nieuwsgierig en werken vanuit vertrouwen. Wanneer de mensen van de dienst HRM in drie woorden  omschreven moeten worden? Betrokken, professioneel en behulpzaam.

Dit betreft een geaccrediteerde opleidingsschool waarin samen gewerkt wordt met verschillende lerarenopleidingen. De docenten in opleiding (DIO’s) lopen stage bij de 26 verschillende scholen om zich voor te bereiden op de onderwijspraktijk. Het gaat daarbij niet alleen om voltijd studenten maar ook deeltijd studenten en studenten van de kopopleidingen. Daarnaast worden ook zij-instromers begeleid die hun bevoegdheid halen via het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). Partners zijn op dit moment de lerarenopleidingen van Hogeschool Leiden en Hogeschool Rotterdam.

Taken

Als Procesondersteuner Opleidingsschool (0,6 fte) maak je onderdeel uit van het team van programmaleiders en schoolopleiders. Je hebt talent voor plannen en organiseren. Je bent een duizendpoot die de programmaleiders en schoolopleiders ondersteunt op het gebied van administratie. Je helpt bij de organisatie van bijeenkomsten en je biedt logistieke ondersteuning bij trainingen en cursussen. Je beheert de studentenadministratie en zorgt voor het maken van rapportages. Daarnaast bewaak je de jaarplanning en lever je input voor de jaarlijkse verslaglegging en peerreviews. Jij bent een veelzijdige Procesondersteuner met hart voor de dienstverlening.


Vanaf locatie of online:

 • onderhoud je de portaalpagina van de opleidingsschool en draag je bij aan de uitvoering van het communicatieplan;
 • beheer je de MS Teams omgeving van de opleidingsschool;
 • redigeer je teksten van bijvoorbeeld programmaboekjes en zet je evaluaties uit bij o.a. DIO’s ter versterking van de kwaliteitscultuur.


Wat vragen wij van jou:

 • minimaal 3 jaar ervaring in een ondersteunende functie
 • mbo/hbo niveau
 • ervaring met het organiseren van (scholings-) bijeenkomsten
 • ervaring binnen een onderwijsinstelling is een pré
 • goede communicatieve vaardigheden, een klantgerichte houding en kun je goed luisteren


Wat hebben wij te bieden:

 • Een tijdelijke uitzendovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 15 tot 35 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP