Skip to content

Procesondersteuner Studentenadministratie

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagFP

Functieomschrijving

Procesondersteuner Studentenadministratie
 

Heb jij passie voor cijfers en beschik jij over analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou!

Startdatum: Per direct 

Locatie: Den Haag

Aantal uren: 37 uur (1 fte)
Aanstelling: 1 jaar (optie tot verlenging)

Salarisschaal: Schaal 8 van het CAO MBO (van € 2444,- tot € 3678,- op basis van 1 fte)

De opleider leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt de school bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke volwassenen. Zo vinden de studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider is het een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 medewerkers. Elke medewerker brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden ze jongeren voor op de arbeidsmarkt van morgen.

Binnen de organisatie vind jij jouw plek bij de Dienst Financiën & Control op de afdeling Studenten Backoffice. De Dienst Financiën & Control, kent de afdelingen: Business Informatie, Studenten Backoffice, Bedrijfsbureau, Planning en Control en Financiën. De Studenten Backoffice is verantwoordelijk voor een aantal kerntaken op het gebied van studentenbeheer- en bekostiging. De Studenten Backoffice heeft drie teams, waarin alle taken (administratie, BRON-uitwisseling, datacontrole, dossiercontrole, scholing en professionalisering, contacten met de scholen, opleidingsaanbod) uitgevoerd worden.


Werkzaamheden

Als Procesondersteuner Studentenadministratie (DUO) (1 fte) heb je een missie: de complexe studentenadministratie controleren op een juiste verwerking. Binnen het team ga je daarnaast een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling van de administratieve processen. Dit betekent dat je enthousiast wordt van bouwen, veranderen en soms ook van pionieren binnen bestaande werkprocessen. Als Procesondersteuner
Studentenadministratie (DUO) maak jij, samen met de docenten, goed onderwijs mogelijk. Het is een plus wanneer je kennis hebt van wetgeving en werkprocessen binnen het onderwijs (bijv. OCW, DUO, WEBB en de MBO Raad). Vanaf de campus in Den Haag:

 • werk je samen met en geef je werkinstructies aan je collega’s van de Front Office en de Back Office;
 • bewaak je het proces en controleer je dit op de juistheid van ingevoerde data;
 • toets je de binnenkomende stukken (studentenadministratie) op volledigheid;
 • vraag je ontbrekende stukken op, en voeg je op eigen initiatief waar nodig, informatie toe


Wat vragen wij van jou:

 • mbo/hbo werk- en denkniveau op financieel/ economisch gebied;
 • een gedegen kennis van ICT en softwarepakketten (Sap, Exact, Presto, Magister);
 • accuraat, collegiaal, analytisch.

Wat hebben wij te bieden: 

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst volgens de CAO MBO voorwaarden;
 • Een enthousiast team;
 • Hybride werken is mogelijk;
 • Een bijdrage in het mogelijk maken van het onderwijs van leerlingen in de leeftijd van 15 tot 25 jaar.


Deze vacature zal worden ingevuld met een uitzendovereenkomst van een jaar met een uitzicht op vast contract en er zal altijd een VOG aangevraagd worden voor het onderwijs. 


Over Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener binnen operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group is een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies, namelijk: School Facility en Young Facility. Met onze organisatie, die zich kenmerkt met een no-nonsense mentaliteit, vormen wij een hecht team.


Vereisten

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Vragen over deze vacature: mail naar info@younggroup.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP
Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
FP