Skip to content

Projectleider onderhoud

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFM

Functieomschrijving

Kan jij projecten beheersen en heb je technisch inzicht?  Wil je werken bij een groeibedrijf dat je volop mogelijkheden en ruimte biedt om vakinhoudelijk te ontwikkelen? 

Start: in overleg
Uren: 32-40 uur per week

Duur: 1 jaar met een optie tot verlenging en/of vast dienstverband
Standplaats: Amsterdam en diverse locaties van opdrachtgevers

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de leiding van verschillende projecten op het gebied van onderhoud, duurzaamheid, energiebesparing en smart building tools. Je begeleidt onderhoudsactiviteiten en draagt onder andere zorg voor de uitwerking van duurzame MJOP's. In de pre-projectfase denk je actief mee over de haalbaarheid en impact van de onderhoudsactiviteiten en laat hierop studies uitvoeren om vervolgens een business case op te kunnen stellen, welke je gaande het project ook beheert.  In de uitvoeringsfase(n) zie je toe op de nakoming van afspraken met de klant, gebruikers en leveranciers. Je organiseert overlegmomenten en zit deze voor, plant de werkzaamheden in, deelt de taken uit en beoordeelt de kwaliteit van het geleverde werk. Vanuit onderhoud en beheer zorg je voor de juiste verwerking en afhandeling van meldingen vanuit de servicedesk.


Jij voert de functionele leiding in de projectorganisatie, stelt de juiste prioriteiten en houdt het hoofd koel. Ook bij problemen/calamiteiten. Je weet onvoorziene en ongewenste situaties gericht op te lossen of te escaleren. Je hanteert een coachende leiderschapsstijl en weet collega's te motiveren en te stimuleert. Je bent communicatief sterk en kan op verschillende organisatieniveaus met mensen samenwerken. Bij de oplevering draag je zorg voor een goede overdracht naar de beheer organisatie en borging van de lessons-learned.


Vertel eens... waar liggen jouw kwaliteiten in projectleiderschap?

We verwachten dat je vanuit de vakinhoud geïnspireerd bent geraakt en met ons in gesprek gaat over jouw kennis en ervaring. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze positie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren in de projectorganisaties van onze opdrachtgevers. Laten we de aanknopingspunten van deze vacature en jouw ervaring eens verder verkennen!


Wij zijn Young Group!

Wij zijn een facilitair dienstverlener in vastgoed en onderwijs en hebben twee divisies: School Facility en Young Facility

We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We werken bij verschillende interessante en toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland met een sterke focus op onderwijs & onderzoek.


Onze teams zijn vakkundig, ambitieus en gedreven. We zijn hecht, werken graag samen en maken plezier. We organiseren regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en er is wekelijks een vrijdagmiddagborrel. Vanuit onze no-nonsense mentaliteit hebben we graag onze zaken goed geregeld en streven we naar beter kunnen en doen. We voorzien in een leaseauto, een leuke werkplek en goede hulpmiddelen om fijn en gezond te werken, doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Wie ben jij?
In de functie van Projectleider onderhoud help je opdrachtgevers uitvoering te geven aan meerjaren onderhoud. Je bent vaardig in het beheersen, plannen, delegeren en bewaken van verschillende projecten. Je bent een gedreven professional met sturende vaardigheden. 


Je hebt al enige jaren werkervaring opgedaan in het leiden van (technische) projecten. Je bent product- en resultaatgericht met oog op de mens. Hierdoor ben je een strategische sparringpartner en prettige gesprekspartner voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Je beschikt minimaal over een HBO bachelor opleiding in de richting van W/E installatie techniek, bouwkunde of technische bedrijfskunde. Bij voorkeur ben je bekend met methodieken als Conditiemeting NEN2767 en Assetmanagement NEN-ISO 55001, NEN3140. Kennis van Axxerion en O-prognose is een pré.


Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief. 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
FM
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
FM