Overslaan naar content

Receptiemedewerker

Op locatie
  • Utrecht, Noord-Holland, Nederland
€ 2.374 - € 3.120 per maandHospitality

Functieomschrijving

Ben jij servicegericht, communicatief vaardig en houd je ervan om alles tot in de puntjes te regelen? Lees dan verder!

Startdatum: in overleg

Uren: 24 tot 32 uur per week

Werktijden: Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.30 (op oproep)

Standplaats: Utrecht

Aanstelling: 1 jaar (mogelijkheid tot verlenging en vast dienstverband)

Salaris: tussen de € 2.374,11 en € 3.120,60 op basis van 40 uur


Voor een opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een ondernemende en enthousiaste receptiemedewerker die meehelpt de receptie naar een hoger niveau te tillen.


Wat ga je doen als Receptiemedewerker?

In jouw rol als receptiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers, bezoekers en leveranciers. Jij coördineert, handelt af en/of zorgt dat de juiste persoon benaderd wordt. Je verwerkt aanvragen, storingen, verzoeken en klachten van leveranciers, bezoekers en collega’s via de telefoon, e-mail of aan de receptie. Je ontvangt de bezoekers en begeleidt hen naar de afspraken, neemt de pakketten en brieven aan van de leveranciers en zorgt voor de juiste registratie van iedereen die het pand binnenkomt. Ook regel je de kantoor- en lunchbestellingen voor de opdrachtgever, ben je verantwoordelijk voor de sleutelregistratie, voer je orders in en controleer je facturen.


Verder is het aan jou de taak om de receptie verder te ontwikkelen. Naast de reguliere werkzaamheden denk je dus ook mee met de opdrachtgever hoe het simpeler, slimmer, efficiënter en sneller kan. Je neemt ieder proces binnen de receptie onder de loep en evalueert waar de knelpunten zitten. Samen met de opdrachtgever gaan jullie naar een plan kijken om deze zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Wie ben jij?

Voor ons is jouw persoonlijkheid het belangrijkst. Wij kijken verder dan een cv, en willen graag jou leren kennen. Desalniettemin hebben wij wel een paar wensen:

  • Minimaal MBO Niveau 4 werk-/denkniveau;
  • Ervaring met Microsoft (Outlook, Word, Excel);
  • Een representatieve en enthousiaste uitstraling;
  • Ervaring als receptionist(e) of in een vergelijkbare functie in een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling en schriftelijk;
  • in het bezit is van een BHV diploma, of bereidt deze te behalen.


Wat bieden wij?

Het belangrijkste is dat je komt te werken een leuk en gezellig team, wie wil dat nou niet?! Verder is het een afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Verder krijg je genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels trainingen en cursussen. Uiteraard ontvang je ook een passend salaris en doen wij een bijdrage (50%) in jouw pensioenopbouw.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Op locatie
  • Utrecht, Noord-Holland, Nederland
€ 2.374 - € 3.120 per maand

of

Op locatie
  • Utrecht, Noord-Holland, Nederland
€ 2.374 - € 3.120 per maand