Skip to content

Accountmanager

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandStaf

Functieomschrijving

Ben jij die echte netwerker die als partner wordt gezien door onze opdrachtgevers en relaties?


Een relatiebeheerder met een "gaan we doen" mentaliteit die resultaatgericht werkt. Herken jij jezelf hierin? Dan willen wij jou graag ontmoeten!
 

Startdatum:  1 nov. 2023 (in overleg) 

Uren: 24, 32 of 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)
Standplaats: Amsterdam 


Wat ga je doen als Accountmanager bij Young Group? 

Young Group is gespecialiseerd in Facilitair en Huisvesting binnen het vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Als Sales Executive heb jij de juiste drive om de gewenste expertise en best passende professional te matchen bij onze relaties. Je werkt mee om uiteenlopende projecten en aanvragen binnen te halen en stemt deze af met onze beschikbare professionals of flexibele schil. Zo zorg je voor een passend voorstel en blijft je betrokken door het opbouwen van een goede relatie met de klant. 

Als Sales Executive is een dag hetzelfde. Het ene moment ben je bezig met het opstellen van een offerte voor de inzet van een Projectmanager voor de implementatie voor het Hybride Werken bij een overheidsinstelling, waar je het volgende moment in de auto springt voor een evaluatiegesprek bij een opdracht die jij al eerder hebt binnengehaald.


Naast het genereren van nieuw business, matchen van opdrachten en het opbouwen van een relatie met de (potentiele) klant, vinden we het belangrijk dat je meedenkt over de ontwikkeling van Young Group. Je krijgt dan ook alle ruimte om jouw eigen ideeën vorm te geven en door te voeren in bijvoorbeeld:

 • Opvolging van prospect en leads;
 • Relatiebeheer bij de door jou binnengehaalde klanten;
 • Passende inzet van professionals in de projectorganisaties van opdrachtgevers;
 • Uitbreiding van ons netwerk en verrijken CRM; 
 • Bedenken van salesactie, bezoeken van netwerk- en relatie events; 
 • Opstellen en bewaken accountplannen en het doen van marktonderzoek; 
 • Ondersteuning bij Tendertrajecten; 
 • Onderhouden van contact met onze Talentpool.

Als Sales Executive ben je onderdeel van het Commercieel Team bestaande uit Marketing, sales en Recruitment. Je rapporteert in deze functie aan de Commercieel Manager.
 

Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Wat hebben wij jou te bieden?

Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een persoonlijke opleidingsbudget om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen;
 • Een leuke werkplek, goede hulpmiddelen om fijn en gezond te werken;
 • Een auto van de zaak;
 • Een goede bonusstructuur;
 • Een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw;
 • Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Solliciteren tot en met donderdag 14 september 23:59 uur. De gesprekken vinden plaats in week 38/39.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland