Overslaan naar content

Senior Projectmanager

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland
Management & Advies

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Projectmanager en heb jij een passie voor facilitair management en huisvesting? Dan maken wij graag kennis met je!


Startdatum: In overleg

Aantal uren: 32 - 40 uur

Aanstelling: 1 jaar (met mogelijkheid tot vast dienstverband)

Locatie: Opdrachtgevers door heel Nederland, dus afhankelijk van jouw woonplaats


Laten we bij het begin beginnen. Young Group is een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers o.a. met het facilitair beheer en verschillende soorten huisvestingsprojecten. Voor ons Projectmanagement team zijn we op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in facilitaire en huisvestingsprojecten.


Wat ga je doen als Senior Projectmanager bij Young Group?

Je bent eindverantwoordelijk voor het beheren van projecten in Facilitair en Huisvesting. Samen met jouw collega’s werk je aan verschillende projecten en (complexe) adviesopdrachten bij onze opdrachtgevers. Hierin adviseer je opdrachtgevers voor en bij de opstart van projecten en zet je zelfstandig projectorganisaties op voor inrichting, inhuizing en verhuizing. Je initieert, managet en beheerst de verschillende projectfases. Je maakt en beheert planningen en werkt aan huisvestingconcepten en ontwerpen. Je begeleidt het bouwproces en draagt zorg voor oplevering en afsluiting van projecten. Enkele voorbeelden van projecten:

  • Interim adviesrol als bijv. Adviseur of Manager Huisvesting;
  • Projectleider inhuizing en verhuizing van complexe laboratorium omgeving of ziekenhuis;
  • Projectmanager bouw, inrichting en inhuizing van een school;
  • Inventarisatie wensen opdrachtgever voor inkooptrajecten;
  • Lead in (Europese) aanbesteding voor bijv. (laboratoria)meubilair, bouwmanagement of installatie van een gymzaal.

Er is veel ruimte om jouw kennis en ervaring met ons te delen. Naast de reguliere projectmanagement werkzaamheden, zoals hierboven omschreven, vragen we je om vanuit deze positie ook met ons mee te bouwen aan de ontwikkeling van Young Group. Dit kan o.a. door minder ervaren collega’s te begeleiden of trainingen te ontwikkelen en/of te geven. Uiteraard staan wij ook open voor jouw ideeën en suggesties om vorm en inhoud te geven aan jouw positie binnen de organisatie.


Wie ben jij?

De minimale vereisten voor deze functie zijn dat je meerdere jaren werkervaring hebt als Projectmanager in facilitair en/of huisvesting. Verder ben je in het bezit van een bachelor diploma Bedrijfskunde, Facilitair Management of Bouwkunde en (diverse) certificeringen in Projectmanagement hebt, bij voorkeur Prince2. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed en ben je bereid te reizen om te kunnen werken bij onze opdrachtgevers. Als laatste beschik je over een BHV én VCA-VOL certificaat óf bent bereid deze te behalen.


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Young Group heeft een no-nonsense mentaliteit en een positieve werksfeer. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Onze organisatiestructuur is dan ook horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Uiteraard hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken. Je ontvangt naast een passende salaris ook nog een winstverdelingsregeling en wij doen een bijdrage (50%) in jouw pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Als laatste ontvang je ook een leaseauto van de zaak, waar je – indien gewenst – ook privé in kan rijden.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Op locatie, Hybride
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland

of

Op locatie, Hybride
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland