Overslaan naar content

Facility Manager

Randstad, Utrecht, Nederland€ 2.734 - € 5.926FM

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor facilitair management en huisvesting en werk je graag in een klein team? Ben je daarnaast op zoek naar een sturende rol met veel vrijheid? Dan is dit jouw nieuwe functie!


Startdatum: in overleg

Uren: 24 tot 40 uur per week

Aanstelling: 1 jaar (met zicht op vast dienstverband)

Standplaats: west/midden Nederland, ons hoofdkantoor is in Amsterdam.

Ervaring: minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol

Salaris: afhankelijk van je ervaring verdien je tussen de € 2.734 en € 5.926.


Laten we bij het begin beginnen. Young Group een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Zo ondersteunen we onze opdrachtgevers o.a. met het facilitair beheer en verschillende soorten huisvestingsprojecten.


Wat ga je doen als Facility Manager bij Young Group?

Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement en de aansturing van de uitvoering van onze FAAS (Facility as a Service) en gebouwbeheer diensten. Je stuurt op meerdere opdrachten op de uitvoering van de contractueel overeengekomen werkzaamheden. Verder coach je en stuur je inhoudelijk de collega projectmanagers, adviseurs en het facilitair operationeel personeel aan in het realiseren van de doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde targets binnen het contract. Daarbij wordt verwacht dat je als een ware facilitair generalist en relatiemanager aan de slag gaat. Bij nieuwe contracten ben je verantwoordelijk voor een gedegen implementatie. Na implementatie bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening en verzorg je het relatiebeheer.


Jouw werkzaamheden zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorieën.

  • Adviseren van opdrachtgevers op het gebied van huisvesting, beheer, inkoop en onderhoud
  • Coördineren en verrichten van werkzaamheden op het gebied van huisvesting, facilitair beheer en onderhoud
  • Regisseren en managen van de contracten zowel richting de opdrachtgevers als mede de leveranciers, die veelal namens opdrachtgever – wordt uitgevoerdWaarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Randstad, Utrecht, Nederland
€ 2.734 - € 5.926

of

Randstad, Utrecht, Nederland
€ 2.734 - € 5.926