Overslaan naar content

Projectleider Vastgoed

Op locatie, Hybride
 • Nijmegen, Overijssel, Nederland
Management & Advies

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Projectmanager en heb jij een passie voor facilitair management en huisvesting?


Wij maken graag kennis met je!


Voor ons team Projectmanagement zijn we op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in facilitaire en huisvestingsprojecten. Samen met ons ga je projectmatig en op interim basis werken aan verschillende projecten en (complexe) adviesopdrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast bouw je mee aan de ontwikkeling van Young Group.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Woon jij hier een stuk vandaan? Laat dat je niet weerhouden te solliciteren op deze functie. Aangezien wij opdrachtgevers door heel Nederland bedienen, zijn wij opzoek naar Projectmanagers uit verschillende regio's. In dit geval zijn we specifiek op zoek naar een ervaren projectmanager in regio Utrecht.


Startdatum: 1 September 2024

Aantal uren: 32 - 40 uur

Aanstelling: 1 jaar , met mogelijkheid tot vast dienstverband. ZZP ook mogelijk

Locatie: Nijmegen


Wat ga je doen als Senior Projectmanager bij Young Group?

Je bent eindverantwoordelijk voor de beheersing van projecten in Facilitair en Huisvesting. Hierin adviseer je opdrachtgevers voor en bij de opstart van projecten. Zet je zelfstandig projectorganisaties op voor inrichting, inhuizing en verhuizing. Je initieert, managed en beheerst de verschillende projectfases. Je maakt en beheert planningen en werkt aan huisvestingconcepten en ontwerpen. Je begeleidt het bouwproces en draagt zorg voor oplevering en afsluiting van projecten. Enkele voorbeelden van projecten zijn:


Interim adviesrol als bijv. Adviseur of Manager Huisvesting;

 • Projectleider inhuizing en verhuizing van complexe laboratorium omgeving of ziekenhuis;
 • Projectmanager bouw, inrichting en inhuizing van een school;
 • Inventarisatie wensen opdrachtgever voor inkooptrajecten;
 • Lead in (Europese) aanbesteding voor bijv. (laboratoria)meubilair, bouwmanagement of installatie van een gymzaal.


Jouw eerste opdracht bij Young Group

Jouw eerste opdracht als projectleider Vastgoed staat al voor je klaar. De opdracht omvat:

  • Je voert regie, houdt toezicht, begeleidt de uitvoering van verbouwingen, renovaties en vervangingen aan eigendomspanden met eigen personeel en met externe partijen.
  • Onderlinge en nauwkeurige afstemming met verhuurders, groepschefs, teamleiders en Vastgoed.
  • Verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.
  • Je anticipeert op noodzakelijke vervolgacties, signaleert bij stagnatie, stemt hierover af en schaalt indien nodig tijdig op.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies op installatietechnisch en bouwkundig gebied.
  • Je anticipeert op wet- & regelgeving binnen vastgoed.
  • Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit


Wat breng jij mee?

Dit betreft een seniorpositie met veel ruimte om jouw kennis en ervaring met ons te delen. Je kunt vanuit deze positie met ons meebouwen aan de ontwikkeling van Young Group door bijvoorbeeld minder ervaren collega’s te begeleiden, trainingen te ontwikkelen of te geven. Uiteraard staan wij open voor jouw ideeën en suggesties om vorm en inhoud te geven aan jouw positie binnen de organisatie.

We verwachten dat je vanuit de vakinhoud geïnspireerd bent geraakt en met ons in gesprek gaat over jouw kennis en ervaring. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze positie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren bij Young Group, maar ook in de projectorganisaties van onze opdrachtgevers.
De minimale vereisten voor deze opdracht zijn dat je:

 • Een afgeronde bouwkundige/technische HBO-opleiding of Facility Management met technische affiniteiten;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider in uitvoeringsprojecten in het Vastgoed, waaronder verbouwingen, renovaties en projecten;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals omgevingsvergunning voor bouwen en ruimtelijke ordening.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig;
 • Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Je handelt vanuit onze drie kernwaarden: ‘vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap‘

Wat bieden wij jou?

Een salaris passend aan jouw kennis en ervaring en nog meer waardering in de vorm van verschillende arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget, bonusregeling en een bijdrage van 50% in je pensioenopbouw. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij een fijne werkplek hebt bij ons op kantoor en thuis. Je ontvangt een leaseauto, laptop en telefoon om je werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren.


Je werkt aan meerdere interessante opdrachten bij toonaangevende (maatschappelijke) opdrachtgevers door heel Nederland. We willen samen plezierig werken, kennis delen, leren van onze fouten en successen vieren. Ook buiten het werk vinden we het leuk om samen plezier te hebben. Hiervoor organiseren we regelmatig borrels en verschillende (team)activiteiten.


Young Group

Een facilitair dienstverlener met de focus op vastgoed en onderwijs. We zijn een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies: School Facility en Young Facility. We zijn actief op operationeel, tactisch en strategisch niveau. We werken aan facilitair management, coördinatie en uitvoering door met opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie.


Werken bij Young Group betekent dat je terecht komt in een hecht team waar, naast hard werken, plezier centraal staat. Onze kernwaarden zijn: Verbinden, Deskundig en Gedreven. Kortom, we zijn een ambitieuze organisatie waar genoeg ruimte is voor jouw goede ideeën! Samen maken we onze organisatie en die van onze opdrachtgevers elke dag een stukje beter.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Op locatie, Hybride
 • Nijmegen, Overijssel, Nederland

of

Op locatie, Hybride
 • Nijmegen, Overijssel, Nederland