Skip to content

Financieel medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandStaf

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe financiële collega?


Sta jij voor kwaliteit, ben je communicatief sterk en goed administratief onderlegd? Houd je daarnaast van lachen en heb je een sterk analytisch vermogen? Lees dan snel verder.


Startdatum: in overleg

Uren: 16 tot 20 uur p/w (meer/minder in overleg mogelijk)

Aanstelling: 1 jaar (met optie tot verlenging en vast dienstverband)

Standplaats: Amsterdam, deels hybride werken mogelijk


Laten we bij het begin beginnen. Young Group een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau over een breed scala aan onderwerpen. Dit zorgt natuurlijk voor financiële en contractuele administratie en daar komt jouw nieuwe functie in beeld.


De functie

In jouw rol als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële omgeving van Young Group. Daarnaast houd je je bezig met het contractbeheer en de projectadministratie, aangezien dit de basis is van de financiële werkzaamheden die je gaat verrichten. Hieronder vind je een greep uit de werkzaamheden die je zal verrichten.


Financieel:

 • Debiteuren- en crediteurenadministratie beheren;
 • Beheer van grootboekboekingen;
 • Klaarzetten van betalingen;
 • Verzorgen en controleren van de maandafsluiting en btw-aangiften;
 • Vraagbaak voor klanten, leveranciers en collega’s t.b.v. financiële zaken;
 • Opstellen bij diverse financiële rapportages en de analyse daarvan voor MT;
 • Meedenken over en optimaliseren van de financiële processen en automatisering.


Contract- en projectbeheer

 • Aanmaken, beheren en aanpassen contracten (klanten/leverancier);
 • Aansturen van de contracteigenaren (intern) bij verlopende contracten;
 • Aanmaken, beheren en aanpassen van (financiële) projectadministraties.


Daarnaast speel je een belangrijke (administratieve) rol binnen de implementatie van ons nieuwe systeem. Samen met de coördinator bedrijfsvoering houd je je bezig met het correct verwerken en implementeren van de data en ondersteun je bij het uitzoeken en documenteren van de verschillende processen gerelateerd aan jouw werkzaamheden.


Door de diversiteit in jouw functie werk je met verschillende onderdelen van ons FMIS systeem. Het is dan ook belangrijk dat je snel nieuwe systemen en werkprocessen oppakt. Zeker omdat je – zoals gezegd – een belangrijke rol speelt in de verbetering van dit systeem en de bijbehorende procedures. Natuurlijk krijg je hier voldoende begeleiding in.


Wie ben jij?

Voor ons is jouw persoonlijkheid het belangrijkst. Wij kijken verder dan een cv, en willen graag jou leren kennen. Desalniettemin hebben wij wel een paar wensen:

 • Je bent in het bezit van een relevant financieel MBO diploma en HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als financieel medewerker of een vergelijkbare rol;
 • Je hebt een goed financieel-analytisch inzicht;
 • Je werkt gestructureerd en vind het leuk om zaken uit te zoeken;
 • Je maakt nieuwe werkzaamheden, processen en systemen snel eigen;
 • Je denkt graag mee over verbeteringen binnen de werkprocessen in de organisatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent sociaal en communicatief sterk en stelt altijd de juiste vragen.


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.


Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.


Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop en telefoon) om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland