Skip to content

Teamleider facilitair

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamFM

Functieomschrijving

Teamleider facilitair


Sta jij voor kwaliteit, ben je communicatief sterk en wil je werken bij een bedrijf waar de mogelijkheden oneindig zijn? Ben je daarnaast een echt mensen-mens (cliché, we know) en zit leidinggeven in jouw bloed? Lees dan snel verder.


Startdatum: in overleg

Uren:  24 - 40 uur p/w

Standplaats: Amsterdam


Laten we bij het begin beginnen. Young Group is een facilitaire dienstverlener in vastgoed en onderwijs. We werken en denken mee met verschillende opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Young Group is een snelgroeiende organisatie wat betekent dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Komt onderstaand niet helemaal overeen met je wensen, maar heb je wel interesse? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


De functie

Als facilitair coördinator ben je verantwoordelijk voor de optimale inzetbaarheid van jouw team en zorg je ervoor dat jouw collega’s met plezier naar hun werk gaan. Het team bestaat uit ongeveer tien facilitaire collega’s op diverse locaties bij opdrachtgevers binnen regio Noord- en Zuid-Holland. Aan jou de taak om hen mee te nemen in het organisatieproces, wat inhoudt dat je van a tot z verantwoordelijk bent voor jouw teamleden. Je bent een aanspreekpunt, sparringpartner en vertrouwenspersoon. Verder begeleid en beoordeel je medewerkers op gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Naast de aansturende rol ben je de contactpersoon van de opdrachtgevers waar jouw collega’s werken. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en fungeert als schakel tussen frontoffice en backoffice binnen het team. Verder zorg je voor de juiste uitvoering en afhandeling van servicemeldingen en zorg je dat (technische) mankementen en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd op de locaties. Jij houdt dan ook het overzicht over de verschillende projecten en de invulling hiervan. Daarnaast ben je assertief in het signaleren van commerciële leads zodat je op deze manier een positieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat.


Als laatste houdt je je bezig met het kwaliteitsmanagement binnen Young Group. Je draagt zorg dat audits en inspecties uitgevoerd kunnen worden. Je denkt mee en werkt aan verbetervoorstellen, gericht op zo efficiënt mogelijk werken. Daarnaast valt het borgen van kwaliteit en veiligheid door middel van opvolging van het kwaliteitsmanagement (ISO 9001/VCA) onder jouw takenpakket. Ben je nog niet bekend met deze theorie? Geen probleem. Wij delen graag onze kennis.


Hoe jouw dagen er daadwerkelijk uitzien varieert enorm! Onderdeel van jouw werkzaamheden zijn o.a. het maken van de planning en het verzorgen van facilitaire aankopen, zodat jouw collega’s aan niets ontbreekt. Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren van de werkprocessen. Initiatief wordt bij ons enorm gewaardeerd. Verder ga je langs bij de opdrachtgevers om vinger aan de pols te houden, vragen te beantwoorden en om te ondersteunen waar nodig. Tevens werk je nieuwe collega’s in en maak je onderdeel uit van het werven van nieuwe collega’s binnen jouw team. Jij weet tenslotte precies wat er nodig is bij de verschillende opdrachtgevers.


Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een relevant MBO diploma en HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol;
  • Je hebt jouw BHV certificaat behaald (of bent bereid deze te behalen);
  • Je hebt jouw VCA-VOL certificaat behaald (of bent bereid deze te behalen);
  • Je bent bereid om te reizen naar opdrachtgevers;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engelse taal;
  • Je bent sociaal en communicatief sterk en stelt altijd de juiste vragen. Zowel binnen de organisatie als bij de opdrachtgever;
  • Je hebt de ambitie om met ons team te bouwen aan de toekomst van de organisatie.


Waarom Young Group?

Simpel. Onze werksfeer en ons team. Oké, dat zegt iedere organisatie, maar bij ons is het écht zo. We zijn een klein en hecht team, werken graag samen, helpen elkaar waar nodig en - het belangrijkst - we maken plezier. Zo organiseren we regelmatig verschillende activiteiten, uitjes en borrels. Maar ook op kantoor hebben we de grootste lol. De uitspraak ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ gaat bij ons zeker op.

Onze organisatiestructuur is horizontaal en kent dus korte (management)lijnen. Hierdoor is veel ruimte voor eigen initiatief en groei. We streven naar ontwikkeling en verbetering op zowel professioneel als persoonlijk niveau en zetten individuele opleidingsbudgetten in om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen.

Verder hebben we een no-nonsense mentaliteit en hebben we onze zaken op orde. We voorzien je van een leuke werkplek en goede hulpmiddelen (o.a. laptop, telefoon en auto) om fijn en gezond te werken en doen een bijdrage (50%) in de pensioenopbouw. Deels thuiswerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraakt? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam