Overslaan naar content

Wendy is een vrolijke en werkgedreven vrouw die zich 24 uur per week voor Young Group inzet en hierdoor parttime werkzaam is. Zij is op wekelijkse basis o.a. bezig met het genereren van nieuwe opdrachten en projecten, matchen van opdrachten, relatiebeheer en het bedenken van salesacties. Hierdoor werkt zij nauw samen met de afdeling recruitment en marketing.  

De week van Commercieel medewerker Wendy Maandag Wendy begint haar dag met het zetten van een bakje koffie waarna zij begint met het bijwerken van haar mailbox. Hierbij controleert zij of er (aan)vragen zijn binnengekomen vanuit de marketingafdeling/aanbestedingen.  

Op maandag is het daarnaast ook tijd voor het wekelijkse overleg met haar Commercieel manager waarin de relaties, openstaande offertes en andere zaken doorgenomen worden. Het wekelijkse overleg zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en eventuele vragen beantwoord kunnen worden.  

‘s Middags is het tijd voor een afspraak bij een opdrachtgever waar één van de projectmanagers een opdracht uitvoert. Relatiebeheer is een belangrijk aspect binnen haar functie. In het kader van accountmanagement wordt de voortgang in een persoonlijk gesprek doorgenomen en besproken of alles naar wens is en of er aspecten zijn waar men tegenaan loopt. Vandaag was een extra leuk gesprek omdat de opdracht met 1 jaar wordt verlengd.  

Wendy heeft maandelijks contact met opdrachtgevers die binnen haar accounts vallen. De rest van haar dag bestaat uit het nabellen van openstaande leads en het maken van offertes voor het Facility Management Informatie Systeem (FMIS).  

“De diverse gesprekken die ik op een dag voer in combinatie met de prettige werksfeer maakt mijn werk extra leuk. Het ene moment praat ik over ons FMIS en het volgende moment heb ik iemand aan de telefoon die interesse heeft over onze huismeesterdiensten.”  

Woensdag De dag van Wendy kan niet beginnen zonder een bakje koffie dus dit doet zij eerst voordat zij deelneemt aan de Stand-up die iedere tweeweken plaatsvindt. Tijdens deze meeting trapt het MT af met de belangrijkste mededelingen en vertelt zowel zij als haar andere collega’s kort over de status van de werkzaamheden of projecten. 

“Op deze manier worden ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld. Dit ervaar ik als erg prettig!”  

 Wendy ziet na de Stand-up een aanvraag voor het opstellen van een (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan (MJOP) binnenkomen. Hiervoor neemt zij telefonisch contact op om een afspraak in te plannen voor meer informatie, waarna zij een offerte kan opstellen.  

“Het is leuk om actief achter leads aan te gaan en kansen te creëren. Maar het is ook wel heel fijn dat uitvragen soms ook gewoon in je mailbox binnenkomen!” 

Donderdag Donderdag is deze week een drukke dag voor Wendy, die dit keer van start gaat met het maandelijks commercieel overleg. Tijdens dit overleg wordt opvolging gegeven aan actiepunten, presenteert elke afdeling waar zij mee bezig zijn of mee aan de slag gaan en wordt besproken hoe we vanuit de verschillende afdelingen kunnen samenwerken. Dit draagt bij aan teambuilding, wat voor Young Group een belangrijk aspect is binnen het bedrijf.  

Vier keer per jaar wordt er een kennisdag georganiseerd door een tweetal medewerkers, dit keer door Wendy en projectmanager Mariska. ‘s Ochtends hadden zij een meeting gepland m.b.t. de locatie en een bijpassende activiteit. De kennisdagen bij Young Group staan in het teken van het verbreden van kennis.  

Wendy plant daarnaast vandaag afspraken in met twee verschillende opdrachtgevers ter kennismaking en bespreking van de opdracht. 

‘s Middags heeft Wendy weer een afspraak buiten de deur, dit keer bij een grote opdrachtgever waar één van onze projectmanagers op meerdere afdelingen nieuwe werkplekconcepten heeft gerealiseerd. Ook deze afspraak staat in het teken van kennismaking en bespreking van de stand van zaken. Wendy krijgt daarbij een rondleiding door de verschillende afdelingen daar de opdracht nieuwe werkplekconcepten betreft.  

“Door o.a. de kennisdag die we vier keer per jaar organiseren en de tweewekelijkse stand-up blijven wij erg betrokken met elkaar ondanks dat we elkaar niet elke dag zien”.  

Solliciteren bij Young Group

Kan jij het aan om in één week meerdere projecten op te pakken? Wil jij een baan waarbij geen dag er hetzelfde uitziet en veel ruimte is voor (zelf)ontwikkeling? Voor ons maakt het niet uit dat je net start met je carrière of al gedegen ervaring hebt binnen projectmanagement, wij maken graag kennis met je! Solliciteer vandaag nog!