Overslaan naar content

Young Group als werkgever

We laten graag zien wie Young Group is en wat we jou te bieden hebben.

Like what you see? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

Onze cultuur

Bij Young Group heerst een cultuur van openheid en samenwerking. We moedigen iedereen aan om ideeën en meningen te delen, ongeacht hun positie binnen de organisatie.

De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een sterke focus op innovatie en creativiteit. Medewerkers worden aangemoedigd om nieuwe benaderingen te verkennen en risico's te nemen in hun werk. Young Group moedigt een ondernemersmentaliteit aan, waarbij medewerkers worden aangemoedigd om initiatief te tonen en nieuwe kansen te benutten.

Daarnaast hecht Young Group veel waarde aan een goede werk-privébalans. Zo bieden we de mogelijkheid tot flexwerken aan om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van medewerkers.

We hanteren een horizontale organisatiestructuur waarbij we graag leren van en met elkaar.

Mentale gezondheid

Young Group geeft veel om jouw gezondheid, veiligheid en mentaal welzijn. Mentaal welzijn is essentieel voor hoe we denken, voelen en handelen.

Om deze reden heeft Young Group een samenwerking met OpenUp. Dit platform biedt toegang tot mentale ondersteuning als dit nodig is. Alle collega's hebben toegang tot dit platform waar en wanneer ze willen.

Dingen die we doen

We doen veel dingen samen, we leren namelijk het meest van elkaar. Zo worden kennisdagen georganiseerd voor projectmanagers en kantoormedewerkers. Jaarlijks wordt een teamuitje georganiseerd en beginnen we het nieuwe jaar samen, oner het genot van een heerlijk drankje.

We laten graag aan elkaar zien waar we mee bezig zijn en delen onze successen het liefst met elkaar.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Young Group heeft verschillende arbeidsvoorwaarden vastgesteld die gelden voor iedereen die bij Young Group komt werken. Als je start, hoort daar een goede beloning met veel mogelijkheden en ruimte bij.

Zo bieden we een intern opleidingsprogramma en budget aan die je zelf in mag zetten. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Samen maken we dat mogelijk.

Certificaten

Bij Young Group ben je vrij om certificaten te behalen mits deze passen bij je werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn bhv en VCA.