Overslaan naar contentIn 2008 is Young Group opgericht. Sinsdien is er jarenlange ervaring opgedaan met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren. Dit geeft als resultaat een jong en hecht team met verschillende expertise gebieden binnen huisvesting en facilitair.

Bart de Jong Young Group

Naar onze klanten toe willen we een hoog serviceniveau vasthouden waar we ons dagelijks voor in zetten. Deze inzet gaat via drie kernwaarden: verbindend, deskundig en gedreven. Medewerkers kunnen bij Young group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. In onze hechte community staat continue ontwikkeling en leren centraal zodat onze medewerers maximaal kunnen profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft.

Met een toekomstgerichte aanpak voorzien wij opdrachtgevers niet alleen in de vraag, maar zetten wij onze expertise in om mee te denken over de beste manier om de bedrijfsvoering te optimaliseren. We hebben ons zelf het doel gesteld om de kennisleider te zijn binnen het onderwijs en vastgoed.

Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers. Met een hoge mate van pro-activiteit en flexibiliteit maken wij van elk project een succes. De lat wordt dagelijks hoger gelegt door innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit boven te zetten.