Overslaan naar content

Sanne is een Medior Projectmanager en maakt momenteel uit van drie projecten, waarvan één intern. Bij een Multifunctionele Accommodatie is zij verantwoordelijk voor het facilitair beheer samen met een collega Projectmanager en bij een onderwijsinstelling is zij verantwoordelijk voor het implementeren van ons hospitality concept voor de receptiedienstverlening. Haar interne opdracht bestaat uit een werkplekonderzoek voor het kantoor van Young Group.

De week van Projectmanager Sanne Maandag

Ze begint de week op locatie bij de Multifunctionele accommodatie waar ze druk bezig is met leveranciersmanagement van onderhoudspartijen. Ze gaat vandaag in gesprek met de verschillende stakeholders van de locatie waaronder de gemeente, leveranciers en huurders. ‘Tijdens mijn werk heb je te maken met allerlei lagen binnen het facilitaire werkveld te maken, aan de ene kant werk je soms operationeel en soms ben je ook heel tactisch aan het denken.’

Dinsdag Vandaag werkt Sanne thuis aan de interne opdracht over het werkplekonderzoek, deze richt zich op de werkplek in combinatie met het hybride werken. Sanne heeft samen met twee collega’s een survey ontworpen om de wensen en behoeften te inventariseren. Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet voordat deze naar de medewerkers van Young Group wordt gestuurd.

De middag gebruikt ze voor de Multifunctionele accommodatie. Binnenkort vindt hier namelijk een interne verhuizing plaats waarvoor de nodige voorbereidingen moeten worden gedaan. Daarnaast wordt gekeken hoe we het boeken van de verschillende ruimte optimaler kunnen inrichten en hoe we de schoonmaak in het pand kunnen verbeteren. Hiervoor moeten verschillende plannen worden opgesteld.

Woensdag Op woensdag is ze aanwezig op het kantoor van Young Group en werkt ze vandaag voor de onderwijsinstelling. Samen met een collega worden sollicitatiegesprekken gevoerd en is er een wekelijkse afstemmingsmeeting met de opdrachtgever. Op kantoor zijn ook een aantal andere collega’s aanwezig dus heeft ze een overleg om de voortang te bespreken. Als laatste is ze bezig met de voorbereidingen voor een Hospitality Training die gegeven gaat worden. Geen dag is hetzelfde. Op de ene dag ben je bezig met het voorbereiden van een training, de dag erna zit je om tafel met een leverancier om de schoonmaak in een pand te verbeteren’

Donderdag Vandaag is ze aanwezig op locatie van de onderwijsinstelling voor het geven van een hospitality training. Tussen de trainingen door bezoekt ze een aantal locaties van de onderwijsinstelling om te kijken hoe het met onze nieuwe collega’s gaat en of ze vragen hebben. Om het hospitality concept zo goed mogelijk uit te rollen gaan we een app gebruiken waarin we microlearning toepassen. Sanne is bezig met het opstellen van content voor in de app en werkt deze daarna uit in het systeem. Door middel van deze app willen we medewerkers zo goed mogelijk mee nemen in de hospitality transitie.

‘Ik vind het leuk om samen met een collega aan een project te werken. Je kunt elkaar zo goed helpen maar ook veel van elkaar leren.’

Vrijdag Vandaag werkt ze een dagje thuis voor het project van de verhuizing van de onderwijsinstelling. Ze begint met een overleg met de opdrachtgevers over de voortgang van het project. Daarna neemt ze diverse vlekkenplannen en veiligheidsplannen door met de desbetreffende afdelingen. Om erachter te komen hoe de verhuizing zo optimaal mogelijk kan worden ingericht neemt ze deel aan een workshop waarin wordt gekeken in welke volgorde de afdelingen het beste kunnen verhuizen. Na het uitwerken van de notulen van deze workshop is het tijd voor weekend.

‘Binnen Young Group krijg je veel verantwoordelijkheden en is er ruimte om te groeien. Je leert veel binnen een snelle tijd en kunt altijd terugvallen op je manager of collega als je ergens niet uit komt.’

Solliciteren bij Young Group

Kan jij het aan om in één week meerdere projecten op te pakken? Wil jij een baan waarbij geen dag er hetzelfde uitziet en veel ruimte is voor (zelf)ontwikkeling? Voor ons maakt het niet uit dat je net start met je carrière of al gedegen ervaring hebt binnen projectmanagement, wij maken graag kennis met je! Solliciteer vandaag nog!