Overslaan naar content

Huismeester (regio Randstad)

Op locatie
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland
Facilitair

Functieomschrijving


Ben jij technisch vaardig en flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij jou!!!!


Startdatum: in overleg

Uren: 24 tot 40 uur per week
Duur: 1 jaar (mogelijkheid tot verlenging en vast dienstverband)

Standplaats: Randstad (bv. Amsterdam, Zaandam, Den Haag)

Als Huismeester ben je verantwoordelijk voor het gebouwbeheer en de leefbaarheid in en rondom een woon- of kantoorgebouw. Je opent en sluit gebouwen en voert controles uit waarbij je onder andere let op de veiligheid, hygiëne, bereikbaarheid en uitstraling van het gebouw en de omgeving. Je signaleert hierbij (technische) mankementen of lost deze zelf op, waar mogelijk. Je bent het eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor bewoners, werknemers, bezoekers of leveranciers. Onze opdrachtgevers zijn woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren en bedrijfsverzamelgebouwen. De meeste bevinden zich in de randstad.

Wij willen van jou leren!

Bij Young Group staat ontwikkeling en samenwerken voorop! Je wordt intern opgeleid en gefaciliteerd zodat je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Je kunt vakinhoudelijk sparren met collega's uit het team van huismeesters, die je ondersteunen als buddy. Daarnaast wordt je in elke opdracht begeleidt door een collega van facilitair projectmanagement met wie je persoonlijke ontwikkelwensen bespreekt. Je hebt een actieve rol in het team doordat je jouw kennis en ervaring deelt, meedenkt over verbeteringen en meewerkt aan de ontwikkeling van het vak en aan ons groeibedrijf.


Vertel eens... waar liggen jouw kwaliteiten als Huismeester?

We verwachten dat je vakinhoudelijk geïnspireerd bent geraakt en met ons in gesprek gaat over jouw kennis en ervaring. Zo kunnen we samen verkennen hoe vorm te geven aan deze functie en hoe jij jezelf hierin wenst te positioneren binnen onze organisatie en in die van onze opdrachtgevers.


Werken bij Young Group

We zijn een jong, ambitieus en gezellig bedrijf wat bestaat uit twee divisies: School Facility en Young Facility. Werken bij Young Group betekent dat je terecht komt in een hecht team waar, naast hard werken, plezier centraal staat. Onze kernwaarden zijn: Verbinden, Deskundig en Gedreven. Kortom, we zijn een ambitieuze organisatie waar genoeg ruimte is voor jouw goede ideeën! Samen maken we onze organisatie en die van onze opdrachtgevers elke dag een stukje beter.


Wat bieden wij jou?

We voorzien in een goed salaris, dat passend is aan jouw relevante werkervaring en kennis. Onze werkplek in Amsterdam is modern, leuk en goed bereikbaar. Uiteraard regelen we de juiste hulpmiddelen om fijn en gezond te werken. Hebben we ruime verlofmogelijkheden en een collectieve pensioenregeling waarin we een bijdrage (van 50%) in jouw pensioenopbouw doen. Om blijvend te kunnen leren en ontwikkelen kun je een individuele opleidingsbudget inzetten.

Vereisten

Solliciteer direct!

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geraak? Reageer dan snel met jouw CV én motivatiebrief in het Nederlands. Geef daarin aan hoeveel uur in de week voor jou de voorkeur heeft.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wil je eerst informatie? Mail naar info@younggroup.nl

Op locatie
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland

of

Op locatie
  • Randstad, Noord-Holland, Nederland